2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves ve vyrovnaném zápase porazila Žlunice.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Milíčeves 1:0.

V prvním poločasu měli domácí výraznou převahu a spoustu brankových příležitostí. Z mnoha šancí využili pouze jedinou. Na začátku druhého poločasu domácí vstřelili druhou branku a pak jakoby přestali hrát. Hosté z pokutového kopu snížili na rozdíl jediné branky, ale vyrovnat se jim již nepodařilo a všechny body zůstaly doma.

V druhém poločase domácí vstřelili jednu branku a rozhodli o vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): Zápas se nevyvíjel od úvodních minut vůbec dobře. Domácí šli brzy do vedení a i potom si tvořili spoustu gólových šancí, které ale výborně hrající Smutný pochytal. Domácí byli první poločas celkově lepší a zaslouženě vedli. Hned v úvodu druhého poločasu šli domácí do dvougólového vedení po naší chybné rozehrávce na středu hřiště, po které šel útočník sám na bránu. Pět minut na to byl Šádek faulován v pokutovém území a sám penaltu proměnil. Od té chvíle jsme převzali iniciativu, začali domácí tým tlačit a povětšinu času se hrálo na jejich půlce hřiště. Bohužel do konce utkání jsme už nebyli schopni dát gól, protože většina akcí končila na hranici malého vápna.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - Z. Fejfar [-] (64. P. Doležal [-] ) , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] (88. M. Mach [-] ) , M. Roman [-] (68. P. Holman [-] ) , J. Čapek [-] , V. Havelka [-] , J. Březský [-] , J. Roman [-] , J. Berný [-] , J. Roman [-] (80. M. Marhan [-] )

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - J. Kroupa [-] , P. Jiřička [-] , O. Homola [-] (60. Z. Hamerka [-] ) , O. Sys [-] , D. Bílek [-] , T. Pižl [-] , O. Šádek [-] , P. Jančák [-] , M. Fiala [-] , Z. Myška [-]

ŽK: 32. J. Roman , 50. V. Havelka - 38. O. Sys , 85. P. Jančák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šamko Vladislav - MATERNA Zbyněk, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.