4:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice v dramatickém zápase zdolaly Nemyčeves 4:2.


Branky


23. M. Skalský , 27. L. Sajdl (vl.) , 69. T. Nálevka , 84. T. Nálevka - 47. T. Tomášek , 56. J. Janků (p.) , 88. L. Kolář
0

Cenné tři body s prvním celkem tabulky z Nemyčevse pro domácí Hořice B, který do tohoto utkání všechny zápasy vyhrál a to se skóre 18:4. Jednalo se o vyrovnané utkání, které se domácím nakonec podařilo dotáhnout do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice první poločas vyhrály 2:0.

V osmé minutě centruje Sláma do vápna, kde dochází k souboji hostujícího gólmana a Skalského, míč se odráží za hranici vápna, kde stojí volný Antoš, ale jeho střela končí v náruči brankaře. V 10. minutě ztrácí míč P. Kuneš, ale šanci hostů vyráží Tlustý na roh. Zde nutno podotknout podle vyjádření domácích, že hosté měli rohové kopy velmi nebezpečné a prakticky vždy mířily do malého vápna případně rovnou do brány. V tomto případě našel autor volného spoluhráče na zadní tyči, ale jeho hlavička šla mimo. Ve 12. minutě opět zbytečně ztrácíme balon, ale hosté míří vysoko nad. S další střelou hostů v 16. minutě si poradil dobře chytající Tlustý. V 18. minutě zahrávají domácí trestný kop z levé strany. Míč si postavil Antoš a jeho centr našel přesně Skalského, jehož hlavička jen těsně minula soupeřovu branku. V 20. minutě se Hořicím podařila rychlá akce. Míč potáhnul Kolovrátník, posunul na Skalského, ten dává pod sebe na Antoše, ale jeho slibná střela byla mírně tečovaná a skončila na břevně. V 23. minutě se již radují Hořice z první branky. P. Kuneš nachází centrem Skalského a ten hlavou nedává gólmanovi šanci 1:0. V 27. minutě zahrávají hosté roh, na který si velmi dobře naběhl Sajdl, ale jeho zakončení patičkou skončilo těsně mimo. Sajdl se však dočkal o minutu později, kdy si opět naběhl na rohový kop a nedal gólmanovi šanci (do protipohybu téměř do šibenice). Naštěstí pro domácí a naneštěstí pro hosty se ale jednalo o situaci v pokutovém území hostů, takže z gólu Sajdla se radují Hořice - 2:0. V 29. minutě mohli hosté srovnat, ale Tlustý byl proti. V 31. minutě mají hosté šanci z brejku, ale centrovaný míč do vápna Tomášek netrefil. O minutu později zkouší štěstí z dálky, ale míč chytá bez problémů Tlustý do náruče. V 37. minutě se individuální akcí dostal do vápna Timkovič, ale při zakončení jej zblokoval hostující obránce, takže střela skončila mimo. Do konce poločasu se již nic významného nestalo.

Vyrovnaný druhý poločas přinesl drama, ale domácí vítězství 4:3 uhájili.

O poločase se domácí hráči připravovali na to, že hosté budou chtít skóre otočit a že musí vydržet počáteční tlak. Jak již to bývá, co si řeknou, to je naopak. Hned v první minutě se po odkopu Šedy dostává k míči Tomášek a snižuje na 2:1. V této fázi utkání je soupeř jednoznačně lepší a Hořicím se nedaří dostat zpět do utkání. V 50. minutě střelu z dálky Tlustý chytá. Ale v 55. minutě se při souboji jeden na jednoho podaří hostujícímu hráči obejít Tlustého, ten jej fauluje a následnou penaltu proměnil hostující Janků - 2:2. Náznak zlepšení přichází v 61. minutě, kdy se o střelecký pokus snaží Kolovrátník, ale míří nad bránu. Důležitý okamžik se pak odehrál v 66. minutě. Centr hostů podbíhá Tlustý a míč se odráží na pravou stranu na volného Tomáška, který střílí na přední tyč, kde však skluzem zachraňuje Hradecký na roh. V 69. minutě vyráží do brejku J. Kuneš, posouvá míč na Nálevku, který jde sám na gólmana a i přes kontakt s ním dokázal míč nasměrovat do branky a vrátit domácím vedení - 3:2. V 73. minutě se opět prosadil J. Kuneš a centr již mířil na Skalského. V tuto chvíli ale dobře vyběhl hostující gólman a míč chytil. V 76. minutě přišel sporný okamžik ve vápně hostů a po faulu na Skalského se měla pískat penalta, sudí však zákrok jako penaltový neviděl, a tak se pokračovalo dál. V 77. minutě zahrávají hosté tři nebezpečné rohy za sebou, ale domácí obrana si vždy v čele s gólmanem Tlustým poradila. V 79. minutě má příležitost ke skórování Kolovrátník, ale gólman chytá. V 84. minutě se podruhé prosadil Nálevka, který jde z levé strany sám na gólmana, volí kličku a následně míří z boku přímo do branky 4:2. V tuto chvíli už všichni věřili ve vítězství, ale hosté se nevzdali a v 88. minutě se jim podařilo snížit na rozdíl jedné branky. První střelu Tlustý ještě vyrazil, ale dorážku Koláře již chytit nemohl 4:3. Více se již na hřišti neodehrálo, tak hosté poprvé v sezoně prohrávají!



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Čekalo nás těžké utkání s vedoucím celkem OP. Před utkáním jsme řešili problém v obranné čtveřici, kde nám vypadli dva hráči, takže jsme měli trochu obavy z toho, jak se s tím popereme. Vyrovnané utkání přineslo několik rozdílných fází. V prvním poločase jsme byli více než vyrovnaným soupeřem, ale nutno uznat, že díky dobře chytajícímu Tlustému jsme udrželi čisté konto, protože hosté měli několik šancí na vstřelení branky. Dvoubrankové vedení nám zajistili hosté sami, ale předtím jsme měli dvě dobré šance i my, které volaly po brance. Začátek druhého poločasu patřil jednoznačně Nemyčevsi, ale ta svoji šanci na vstřelení třetí branky nevyužila. Utkání tak rozhodl střídající Nálevka, který dvěma góly nasměroval tým k vítězství. Hostům se již podařilo pouze snížit. Utkání by asi slušela remíza, ale jsem rád, že tři body zůstaly doma. Nejlepší hráč: Tomáš Nálevka. I když byl na hřišti jen 30 minut, tak byl hodně vidět a dvěma brankami rozhodl utkání.

TJ Sokol Nemyčeves
Horna R. (trenér Nemyčevse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - P. Kuneš [-] , J. Stuchlík [-] , R. Machek [-] , J. Šeda [-] - P. Kolovrátník [-] (83. J. Trejbal [-] ) , M. Sláma [-] (57. T. Nálevka [-] ) , M. Ernst [-] (53. T. Hradecký [-] ) , J. Antoš [-] - M. Skalský [-] (86. V. Machek [-] ) , I. Timkovič [-] (57. J. Kuneš [-] )

TJ Sokol Nemyčeves
L. Hrdlička [-] - L. Kolář [-] , O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] (63. M. Ostrihoň [-] ) , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] , J. Janků [-] , L. Sajdl [-] , J. Řada [-] , M. Pánek [-] (80. T. Neuschl [-] )

ŽK: 49. J. Šeda , 53. M. Ernst , 55. V. Tlustý , 75. J. Antoš - 87. J. Janků .
Hráči zápasu: T. Nálevka - T. Tomášek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vitvar Martin - STEJSKAL Luboš, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.