Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým L. Bělohrad B jednoznačně přehrál Hořice B 5:0.


Branky


0

K sousedskému derby zavítala na Pecku rezerva Hořic. Minulý týden si smlsla na týmu z Kopidlna a v sobotním podvečeru do Hořic přijela opět bodovat a začátek zápasu tomu opravdu odpovídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:0 pro domácí Bělohrad.

Domácí dnes oblékli černobílé barvy, hosté použili sadu modrých dresů. Hosté začali bez bázně, jejich tlak ale k nějakému vážnějšímu ohrožení Věchtovy brány nevedl. Domácí se na delší dobu dostali na soupeřovu polovinu až v 6.min., kdy zakončoval pomalu ze 40 metrů L. Feix. Jeho střela se ale do Tlustého brány nevešla. V 7.min. se hostům povedlo sebrat domácím ve středu hřiště míč, ale Kolovrátník se z levé strany neprosadil a jeho střela šla mimo domácí branku. Domácí zaútočili v následující minutě, ale Hartlovo zakončení šlo nad. V 10.min. museli V. Nezbeda spolu s Věchtem řešit nebezpečný centr R. Machka. V další chvíli musel hořický brankář zasáhnout proti akci M. Černého, Suchánka a T. Nezbedy. Posledně jmenovaný dostal o dvě minuty později další přihrávku od M. Černého, ale z 25 metrů bránu přestřelil. Na druhé straně končí útok hostů nepovedeným centrem Minčáka. A tak se gólově zablýsklo, do té doby docela nečekaně, na hořické straně. V 15.min. se domácím povedla akce na jeden dotek, na jejímž začátku byl P. Feix, poté M. Černý nádherně odcentroval a mladý T. Nezbeda se umístěnou hlavičkou k levé tyči nemýlil - 1:0. Domácím po vstřelené brance narostla křídla a ihned se snažili skórovat znovu. V další minutě se totiž v hořickém pokutovém území odehrál souboj, po kterém se mohla pískat penalta pro domácí tým, ale nestalo se tak. Hořičtí se za chvíli oklepali a ohrozili domácí bránu. Zcela neobsazený V. Machek ale pěkný centr nedokázal hlavou umístit za Věchtova záda. Na opačné straně se probil do vápna Suchánek, přihrál M. Šormovi, kterému jeho střelu zablokoval jeden z hořických beků. Ve 21.min. musel zasáhnout Věchet proti dalekonosné střele Antoše. Další akci domácích vymyslel Suchánek, po spolupráci s M. Šormem se ke střele odhodlal Fajgl, ale i on byl nepřesný. Ve 26.min. střílel technicky z nařízeného přímého volného kopu těsně nad Hartl. Ve 30.min. střílel z dalšího trestného kopu Palm, ale Věchet s V. Nezbedou bez větších problémů získali míč do svého držení. Ve 33.min. se mohli hosté dočkat vyrovnání. Sláma byl velmi důrazný a při domácích stálo velké štěstí. Míč se totiž po odrazu ze země odrazil od břevna přímo Věchtovi do náruče. Potom byla před V. Tlustým byla opět zblokována střela Fajgla. V následujícím okamžiku se hostům povedlo sice skórovat, ale delegovaný pomezní rozhodčí mával ofsajd. Ve 38.min. se domácím povedl rychlý protiútok, který zakončil T. Nezbeda střelou do levé tyče. Ve 42.min. trefil Novák, střelou z hranice šestnácky, pouze spoluhráče Fajgla. V poslední minutě první půle se povedlo M. Šormovi prostrčit na Suchánka, jehož střelu hořický gólman chytil.

Druhý poločas jednoznačně ovládli domácí hráči a nakonec zvítězili vysoko 5:0.

Po důrazné domluvě hlavně mladším členům týmu, kdy si v poločasové kabině vzal slovo domácí Suchánek, se hra domácího mužstva rapidně zlepšila a gólový efekt přišel také. Ve 47.min., po akci Suchánka, přihrál do loženky Fajgl T. Nezbedovi, který trefil pouze hostujícího brankáře. Minutu potom se V. Tlustý předvedl skvělým zákrokem proti Suchánkově střele z vápna. Domácí jsou stále aktivnější, ale hosté se připomněli kombinací Stuchlíka s Kolovrátníkem, zakončenou střelou Antoše těsně vedle. V 57.min., se po nedovoleném zákroku na P. Feixe ve velkém čtverci, domácí dožadovali pokutového kopu, ale zase neúspěšně. Chvilku poté musel Hartl odvracet Antošův přímý kop. V 59. minutě zaplesala srdce domácích fanoušků. Suchánek poslal vlevo Nováka, který našel krásným centrem P. Feixe a ten nádhernou hlavičkou poslal domácí do vedení 2:0. V 65. min. byl Suchánek faulován v hořickém vápně a tentokrát již nařízenou penaltu M. Černý zcela bezpečně proměnil – 3:0. V dalších chvílích se domácí dostali k několika zakončením, ale T. Nezbeda se Suchánkem se do Tlustého brány netrefili. V 73.min. získal L. Zejfart míč na soupeřově polovině, nádherně vysunul T. Nezbedu, který potvrdil, že vyrůstá ve skvělého hráče a zcela v pohodě zvýšil náskok domácích – 4:0. Domácí hráči jsou stále při chuti a snaží se opět pohnout se skórem zápasu. V 83.min. rozehrál M. Černý rohový kop, hořická obrana odvrátila pouze k P. Feixovi, ten přihrál Suchánkovi, jehož střelu obrana hostů zablokovala. V 85.min. musel Hartl skvělým zákrokem zabránit úniku Šubra. V 86.min. upravil Zahradník na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): V úvodu sobotního derby byli hosté aktivnější a důraznější. Domácí hráči ale tlak soupeře přestáli, postupem času hru vyrovnali a dostali se do vedení. Ve druhém poločase se hostům přestalo úplně dařit, Bělohradští se zlepšenou hrou dostali k pohodlnému náskoku, který s přibývajícími minutami stále navyšovali až ke konečnému hrozivému skóre.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): O debaklu rozhodla zejména druhá polovina utkání, kdy jsme přestali hrát a domácí pustili do tlaku a některé branky jim v podstatě darovali. První poločas byl herně vyrovnaný a s trochou štěstí mohl skončit i remízou, ve druhém jsme si nevypracovali už vůbec nic, takže tři body zůstaly zaslouženě na Pecce.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - P. Novák [-] , T. Nezbeda [-] (74. P. Zahradník [-] ) , R. Suchánek [-] , M. Šorm [-] , P. Feix [-] , M. Fajgl [-] (60. L. Zejfart [-] ) , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , J. Hartl [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - T. Lacina [-] , R. Machek [-] , R. Tlustý [-] , J. Stuchlík [-] - P. Palm [-] (59. J. Prokůpek [-] ) , P. Kolovrátník [-] (61. D. Šubr [-] ) , J. Minčák [-] , J. Antoš [-] - M. Sláma [-] , V. Machek [-] (74. J. Šedivý [-] )

ŽK: 41. M. Černý - 41. P. Kolovrátník , 70. J. Antoš .
Hráči zápasu: T. Nezbeda , R. Suchánek - J. Minčák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šťastný Martin - SZKIBIK Jiří, PODLIPNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.