0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Železnice zvítězila ve Žlunicích 0:3.


Branky


40. J. Mestický , 50. P. Crha , 76. P. Crha
0

Domácí Žlunice chtěly jistě bodovat, ale nakonec si všechny tři body domů odváží hráči ze Železnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 0:1 pro hostující Železnici.

Loňská štika přeboru (3.místo) před sezónou výrazně oslabila, přesto se nečekalo jednoduché utkání – v domácí sestavě scházel kapitán, zcela v pořádku nebyl ani Bartoš, hrající zatím podzim ve velké formě, zraněný je stále Barták. V prvním poločase měli domácí hráči více ze hry a vytvořili si několik brankových příležitostí, které ale zahazovali. Aktivní byl v tomto směru především Mestický, který se často lehce dostával za domácí obranu, koncovka mu ale dlouho nevycházela – až ve 40.minutě se po akci Bičištěho dostal ve vápně snadno k míči a ranou pod břevno otevřel skóre zápasu 0:1. Domácí hostující branku příliš neohrozili, ale k jednomu důležitému zákroku přece jen Šuka donutili. Hostující hráči ze Železnice odcházeli do kabin o poločase o jednu branku spokojenější.

Druhý poločas hosté zvládli a vyhráli nakonec 0:3.

Brzy po změně stran (50´)rozjel akci po pravé straně Bičiště, našel na vápně Crhu, jeho střelu ještě stačil Hamerka vyrazit, proti dorážce už ale zasáhnout nedokázal – 0:2. Chvilku na to se opět vytáhl Šuk v brance Železnice, který vykryl gólovou šanci Szamka. V 64. minutě šel sám na Hamerku Crha, domácí gólman vyběhl, před vápnem zahrál rukou a musela následovat  červená karta. Naposledy se skóre měnilo v 75. minutě, když Beránkovu přihrávku pustil šikovně Tarant Crhovi a Patrik s přehledem rozvlnil žlunickou síť potřetí. V nepříliš pohledném utkání viděli diváci na obou stranách řadu nepřesností, Železnice ale byla o poznání fotbalovější  a vyhrála zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Hosté byli od začátku lepším týmem. Hrozili hlavně nakopávanýma míčema za obranu kam si nabíhali rychlí útočníci a obrana domácích s tím měla velké problémy. první gol padl ve 40 minutě po závaru před bránou kdy domící tečovali míč, který se dostal k utočníkovi hostů a ten dával do prázdné brány. Druhý gol padl v 50 minutě po nakopu na útočníka, který se dostal před obránce. Poté byl v 67 vyloučen brankář domácích za hru rukou mimo vápno, a tak šel chytat náš předstoper. V 76 jsme dostali třetí gól a od té doby se už jen zápas dohrával.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Nepříliš pohledné utkání plné nepřesností a zbytečných chyb. Domácí se za celý zápas dostali do vážnější příležitosti snad třikrát, my jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase, kdy jsme nevyužili minimálně čtyři gólovky. Za stavu 2:0 musel předčasně do sprch za hraní rukou mimo pokutové území domácí gólman Hamerka a zápas se potom už jen dohrával bez většího nasazení obou soupeřů. Myslím, že jsme byli lepším týmem a vyhráli jsme zaslouženě.

Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - J. Roman [-] (46. P. Jančák [-] ) , O. Sys [-] , D. Bílek [-] , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] (82. O. Homola [-] ) , P. Jiřička [-] (69. Z. Myška [-] ) , O. Šádek [-] , M. Fiala [-] , D. Horák [-] , T. Szamko [-] (78. O. Vitvar [-] )

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - Š. Kracík [-] , M. Karban [-] , M. Daniš [-] - P. Bičiště [-] (80. F. Procházka [-] ) , M. Beránek [-] (73. J. Bartoš [-] ) , F. Kadlec [-] (46. D. Král [-] ) , J. Nožička [-] , M. Kahún [-] - P. Crha [-] (82. O. Drahoňovský [-] ) , J. Mestický [-] (63. P. Tarant [-] )

ŽK: 49. T. Pižl , 59. M. Fiala . ČK: 67. Z. Hamerka .
Hráči zápasu: P. Crha , P. Šuk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šotek Jan - KUČERA Jan, SMUTNÝ Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.