2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany nakonec braly dva body za vítězství 2:1 po pokutových kopech.


Branky


0

Na úvod vyjádření ze strany staropackých k fotbalovému hřišti: ,,při prvním utkání nové sezóny zajížděla Stará Paka na horkou půdu do Lužan, a když zmiňujeme horkou, tak nejsme daleko od pravdy. Bohužel trávník připomínal step. Co naplat, pro obě dvě mužstva byly podmínky stejné, byť domácí jsou více navyklejší.´´

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:0 pro domácí Lužany.

Stará Paka přijela do Lužan posílena o útočnou akvizici v podobě Viktora Vavrince a o záložníka Jardu Patřína, Stará Paka zajížděla na venkovní půdu s odhodláním sebrat body z lužanského pažitu. Od začátku utkání bylo znát, že domácí byli odhodláni se prezentovat aktivní hrou, přičemž měli touhu porazit svého bývalého trenéra Jana Drusana na lavičce Staré Paky. Hostující hráči pod tíhou těžkého terénu z prvopočátku nestíhali a když už se zdálo, že chytají tempo zápasu za správný konec, přišel trest v podobě branky z rohového kopu. Od té doby se hrálo utkání, kde hlavní úlohu hrály obrany a útočné řady, více již zmiňovaný terén neumožňoval. O nějaké mezihře či kombinaci nemohla být řeč podle staropackých slov ani řeč. Za zmínku stojí pěkný pokus Vavrince z přímého kopu, kdy brankář domácích výtečně vyrazil míč mimo tři tyče brankové konstrukce a samostatný nájezd Patřína, který ale bohužel nesrovnal. Poločas tedy vyhráli domácí v poměru 1:0.

Druhý poločas stihli hosté jen vyrovnat.

V druhém poločasu se hrálo v podobném gardu, když více ze hry měli hráči ze Staré Paky, což nebylo žádným překvapením. Hostující hráči přeci jen přidali na obrátkách a vznikalo více situací před domácí brankou, ale vše bez ohrožení lužanského brankáře. Během tohoto času padlo pár žlutých karet, ale vše podstatné z hlediska Staré Paky přišlo v 87. minutě. Pěkně zahraný kop Kazdy z půlky hřiště letěl tak šikovně, že by zapadl do domácí svatyně, ale pro úplnou jistotu a pro zmatení protivníka, vše pojistil žolík Lukáš Brendl. Byla to jeho premiérová branka ve staropackém dresu a hned velmi důležitá, protože znamenala vyrovnání stavu v posledních minutách zápasu. Zápas byl ukončen za remízového stavu 1:1 a o bodu navíc rozhodly penalty. 

Domácí si připsali po penaltách bod navíc.

Zápas poté dospěl do penaltového rozstřelu, kde bohužel jako jediný selhal staropacký Bil a Lužany si na tento popud připsaly o bodík navíc do tabulky pravdy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (zdravotník Lužan): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Stará Paka
Drusan Jan (trenér Staré Paky): Mužstvo lze pochválit za neutuchající víru v konečné vítězství v duchu anglických mužstev, kteří také do poslední vteřiny doufají. Stará Paka doufala a vyplatilo se. A jak říká staré pořekadlo, trpělivost růže přináší.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
J. Ponikelský [-] - M. Kaláb [-] , L. Ondráček [-] , J. Folprecht [-] , T. Zich [-] , M. Hofman [-] , D. Kvasnička [-] , T. Pozler [-] , S. Chudoba [-] , D. Jína [-] (70. M. Plecháč [-] ) , P. Tománek [-]

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - J. Jerie [-] , E. Bark [-] , O. Mercl [-] (46. J. Blažek [-] ) , V. Kazda [-] - V. Pospíšil [-] (82. L. Brendl [-] ) , J. Patřín [-] (68. A. Pánek [-] ) , J. Bíl [-] , D. Pakosta [-] - D. Rolf [-] , V. Vavrinec [-] (90. J. Fejfar [-] ) -

Hráči zápasu: M. Kaláb - B. Musil , J. Jerie .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Erlebach Jiří - RICHTER Martin, FEJFAR Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.