M. Černý 39. (p.)
M. Černý 65.
M. Fajgl 77.
3:1
(1:0)
47. J. Rejha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad B porazily Milíčeves 3:1.


Branky


39. M. Černý (p.) , 65. M. Černý , 77. M. Fajgl - 47. J. Rejha
0

Ve vyrovnaném a líbivém utkání proměnili domácí hráči více gólových příležitostí a do okresní tabulky si připsali další tři body, které je po podzimní části stále udržují v boji o přebornický titul. V sobotním odpoledni domácí v posledním podzimním kole přivítali mužstvo z Milíčevsi. Hostům se poslední čtyři týdny dost dařilo (z těchto zápasů dokázali získat 11 bodů) a tak domácí hráče nečekal vůbec lehký protivník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí hráči 1:0.

Domácí hráči nastoupili v černých dresech, hosté vyběhli na skvěle připravený pažit ve vínově červeném provedení. Hned v úvodu se hodně běhaví hráči Milíčevsi dostali ke dvěma střelám. V 1. min. vypálil z 20 metrů Čapek, ale domácí gólman míč chytil. Než se domácí hráči stačili z rychlého úvodu hostů vzpamatovat, tak dostal Čapek přihrávku od Holmana a vystřelil znovu. Míč se odrazil od břevna před brankovou čáru, kde ho již ležící Turek zkrotil. Ve 4.min. rozehrál Loner rohový kop, ale míč nikdo z domácích hráčů nezasáhl. V 10. min. vysunul Bičiště T. Nezbedu, který místo přihrávky před bránu volil těžkou střelu a ta se do Bursovy brány nevešla. Další pěkná akce následovala po chvíli. Spolupráci P. Feixe s Lonerem zakončoval M. Černý, ale hostující brankář skvěle zasáhl. V poslední minutě první čtvrthodinky musel V. Nezbeda řešit nebezpečí před domácí bránou za cenu rohového kopu, který v podání Jiřího Romana vyřešil spolu s Hartlem. Jiří Roman to po další minutě zkoušel střelou z vápna, ale těsně minul levou tyč. Z protiútoku sbírá Lonerův centr M. Bursa. V této fázi zápasu se bylo na co dívat, protiútoky se přelévaly ze strany na stranu. Turek musel zasahovat proti střele Čapka, který se uvolnil před pokutovým územím. Ve 23. min. střílel Loner z nařízeného přímého kopu jen do míst, kde stál M. Bursa. Spolupráci Jakuba Romana s Čapkem musel řešit Turek. Z protiútoku mohl potrestat minelu hostujících beků R. Šorm, ale ti svoji chybu v poslední chvíli napravili a míč směřující do odkryté brány vykopli. Největší prozatímní šanci vytvořil R. Šorm pro T. Nezbedu, ale střela mladého útočníka skončila těsně vedle levé tyče. Ve 31. min. si vytvořili vyloženou šanci i hosté. Centr Havránka na Jakuba Romana ale v poslední chvíli zachytil Turek. Na druhé straně neskončila gólem ani spolupráce Bičiště s T. Nezbedou. V další šanci se objevil Bičiště, ale jeho pokus byl zblokován. Za chvíli musel M. Bursa vyrazit střelu T. Nezbedy, po spolupráci Lonera s R. Šormem. Ve 38.min. odcentroval zprava P. Feix a Bičiště pálil z voleje nad. O minutu později přihrál M. Černý do vápna R. Šormovi, který byl sražen a následný pokutový kop M. Černý s přehledem proměnil – 1:0. V posledních okamžicích prvního dějství vyrazil M. Bursa střelu R. Šorma, po přihrávce P. Feixe a Lonerova střela, po centru R. Šorma, skončila mimo. Hosté ukončili svoji snahu o vyrovnání střelou berného nad domácí bránu.

Druhý poločas vyzněl opět pro domácí, kteří nakonec vyhráli 3:1.

Po přestávce hosté nastoupili se změnou na postu brankáře, do brány se postavil hráč z pole Čapek. Hned ve 47. min. se skóre měnilo. Domácí hráči nechali vystřelit Havránka, Turek lehký míč neudržel a střídající Rejha v pohodě vyrovnal na 1:1. V 53. min. Musel Turek skokem k levé tyči zlikvidovat přímý volný kop Jakuba Romana. V 55. min. nedokázal Suchý proměnit svůj únik v přihrávku na osamoceného T. Nezbedu. V 56. min. vysunul Berný Rejhu, kterému míč v hodině dvanácté ukopl V. Nezbeda. V téže minutě se po vhazování dostal míč k R. Šormovi, ten přihrál T. Nezbedovi, který předložil M. Černému, jehož krásná střela skončila v Čapkově síti – 2:1. Na opačné straně musel řešit Marhanův velmi nebezpečný centr Turek. Hosté se snažili o vyrovnání, ale střela Jiřího Romana skončila vedle a přímý kop Jakuba Romana Turek chytil. Domácí gólman si za chvilku připsal další skvělý zákrok při šanci Novotného. Domácí šance na sebe nenechala dlouho čekat. Spolupráci M. Černý – Bičiště zakončil střelou nad Čapkovu bránu P. Feix. V 78. min. zakončuje lobem mimo Bičiště akci Suchého. Bičiště je v těchto minutách velmi aktivní, po akci Lonera s T. Nezbedou střílí nad. V 71. min. odvrací Zejfart přímý volný kop Jakuba Romana. Další standartní kop téhož hráče likviduje Turek. V 75. min. se Lonerovi povedlo vysunout Fajgla, jehož příležitost Čapek bravurně vyrazil. Fajgl byl v další šanci o pár minut později znovu, tentokrát mu přihrál M. Černý, ale střela střídajícího domácího útočníka těsně minula pravou šibenici. Z protiútoku musel Turek reagovat na Rejhovu střelu, která směřovala k pravé tyči. V 78.min. se po spolupráci s T. Nezbedou prosadil Fajgl a zvýšil na 3:1. Poslední šanci k navýšení skóre měl Suchý, kterého poslal do ložené šance Loner, ale domácí hráč si ve finále míč nešťastně ukopl.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Ve vyrovnaném a líbivém utkání proměnili domácí hráči více gólových příležitostí a získali tři body, které je stále udržují v boji o přebornický titul. Hosté nepodali vůbec špatný výkon, byli běhaví, kombinačně vyspělí a šance si také vytvořili. Turek v domácí bráně, i přes jednu chybu při obdržené brance, předvedl skvělý výkon a byl jedním ze základních kamenů dnešního úspěchu. Blíží se konec kalendářního roku a tak bych chtěl nejen našim hráčům, funkcionářům a fanouškům, ale všem těm okresním srdcařům, co se okolo fotbalu na Jičínsku točí, popřát klidný jeho konec a v novém roce hodně zdraví, štěstí, rodinné pohody a plno radosti z krásných gólů v sítích soupeřů.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (obránce Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - M. Loner [-] , T. Nezbeda [-] , J. Hartl [-] (46. J. Suchý [-] ) , P. Feix [-] , M. Černý [-] , R. Šorm [-] (60. L. Zejfart [-] ) , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , P. Novák [-] , J. Bičiště [-] (70. M. Fajgl [-] )

FC VTJ Milíčeves
J. Čapek [-] , M. Bursa [-] (46. J. Rejha [-] ) - P. Holman [-] , M. Marhan [-] , J. Roman [-] , J. Berný [-] (81. M. Slepička [-] ) , J. Březský [-] , M. Havránek [-] , J. Roman [-] , J. Bursa [-] , L. Novotný [-]

ŽK: 14. R. Šorm , 80. M. Černý , 87. P. Novák - 21. J. Roman , 35. J. Bursa .
Hráči zápasu: M. Černý - J. Rejha .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - ERLEBACH Jiří, KROB Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.