Rozsochy B jdou do trháku


Branky


0

Utkání, ve kterém domácí rezerva Rozsoch přivítala nováčka soutěže z Doubravníku nabídlo nespočet šancí i kontroverzních rozhodnutí. Přes 80 diváků si přišlo na pěkné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Do utkání vstoupili v mírné převaze hosté, ale branku domácího brankáře Střešňáka neohrozili. Na druhé straně se domácí hnali do velké šance, když mohl sám postupovat Šibor, rozhodčí však zapískal trestný kop. Domácí se stále tlačili před hostujícího brankáře Konvalinku. Ten musel být na pozoru i nadále, když proběhla série rohových kopů, které byly pro hostující obranu velkým problémem. Branka z toho však nepadla a do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

Jiří Střešňák vstřelil svoji první branku v kariéře

Ve druhém poločase se aktivita obou celků přelévala z jedné strany na druhou. Až v 62. minutě se míč po rohu Bureše se dostal k Jiřímu Střešňákovi, který ležící na zemi vstřelil nůžkami svůj první gól ve své bohaté kariéře - 1:0. V 68. minutě udělal hostující brankář Konvalinka hrubou chybu, když míč neodkopnul a dobíhající Ambrož poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. V 75. minutě bylo zaděláno na drama, když se prosadil střelou z velkého vápna hostující Miroslav Vojta - 2:1. Pro domácí to byla první inkasovaná branka v sezóně. V závěru si již domácí celek pohlídal vedení a uhájil navíc čelo soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš - trenér: Zasloužená výhra domácích. Kvalitě utkání by určitě slušela remíza, ale byli jsme lepší.

FK Doubravník
Marek Sommer - trenér: Škoda první půle, kdy jsme měli sice pomalejší rozjezd, ale pak jsme zcela ovládli hru a jen velká škoda, že jsme nešli po poločase do kabin s dvougólovým vedením. Druhý poločas byla hra vyrovnaná a čekalo se na první gól, který bohužel dal domácí tým a my se tím nechali zcela rozhodit. Proto domácí udeřili podruhé a to byl zlom utkání. Sice se nám podařilo snížit 15 minut před koncem na 2:1, ale od té doby kdy jsme se měli tlačit do branky, tak byla hra neuvěřitelně rozkouskovaná. A tak skončil zápas pro nás prohrou 2:1.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - LHOTSKÝ Filip, KLUSÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.