Z. Tauchman 38.
Z. Tauchman 52.
J. Pleva 69. (vl.)
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov přehrál Vrchlabí


Branky


38. Z. Tauchman , 52. Z. Tauchman , 69. J. Pleva (vl.) - 67. J. Havránek
0

Fotbalisté Trutnova byli povětšinu zápasu aktivnější a nebezpečnější, klid jim ale přinesla až vlastní branka Vrchlabí, která rozhodla o výhře Trutnova 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Trutnov se dostává do vedení

Derby mezi Trutnovem a Vrchlabím se nehrálo v nijak vražedném tempu. O něco aktivněji přesto působili domácí fotbalisté, kteří se dostávali do tlaku a vytvářeli si na polovině Vrchlabí náznaky šancí. Hosté z Vrchlabí se do zakončení tak často nedostávali, a proto se Trutnov několik minut před koncem poločasu zaslouženě ujal vedení. Ve třicáté osmé minutě domácí proměnili jednu ze svých šancí, když míč za záda hostujícího brankáře Patrika Hladíka dorazil domácí Zdeněk Tauchman. Trutnov tak vedl po prvním poločase 1:0. 

Trutnovští pojišťují náskok

Trutnov si svoji aktivitu přenesl i do druhé půle. Už sedm minut po zahájení poločasu tak Trutnov zdvojnásobil své vedení, když druhý gól v zápase vstřelil Zdeněk Tauchman. Za stavu 2:0 se Vrchlabští nechtěli vzdát a v šedesáté sedmé minutě se dočkali snižující branky na 2:1, o kterou se postaral Jiří Havránek. Případný obrat se ale hostům opět velmi rychle vzdálil, a to v šedesáté deváté minutě, kdy si vlastní gól vstřelil hostující Jaroslav Pleva. Trutnovu se tak vrátilo zpět dvougólové vedení. To už domácí v závěru nepustili a vyhráli 3:1. 



Sestavy


MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - M. Přívratský [-] , R. Wimmer [-] , M. Kancok [-] (63. D. Vošanovič [-] ) - T. Groer [-] , P. Doubic [-] , P. Ficner [-] - - P. Matějka [-] , Z. Tauchman [-] (84. P. Kučera [-] ) , J. Matějka [-] (84. T. Petr [-] ) , M. Brutovský [-] (84. D. Rejl [-] )

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - T. Navrátil [-] , M. Tauchman [-] (63. M. Janoch [-] ) , O. Matěják [-] , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] , A. Zajíc [-] , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Hawel [-] (46. J. Havránek [-] ) , M. Hanuš [-] (75. K. Jech [-] )

ŽK: 66. D. Vošanovič - 23. J. Fink , 65. J. Havránek .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - JUNEK Matěj, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.