1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:5
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

29.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kunčice pěti góly přehrály domácí Úpici


Branky


90. L. Winter - 25. D. Denk , 56. P. Koza , 60. P. Kuta , 64. J. Mrázek , 72. J. Mrázek
0

Hosté z Kunčic byli nebezpečnější už v prvním poločase, z toho ale vytěžili pouze jeden gól. Ve druhé půli už hosté nakládali se svými šancemi lépe a Úpici porazili 1:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Kunčice

V prvním poločase působili aktivněji fotbalisté Kunčic, kteří se více drželi na balonu a kombinační hrou se snažili překonat obranu soupeře. Úpice se naopak snažila využívat brejkové i standardní situace. Nebezpečnější byli nicméně Kunčice. Za hosty se v dobré pozici několikrát octl David Hamák, jeho zakončení ale dokázala blokovat domácí obrana. Po Hamákovi se do zakončení dostávali i Jakub Mrázek s Pavlem Kutou, ani jim se ale dlouho nedařilo brankáře Rostislava Erbena překonat. Úvodního zaslouženého gólu se Kunčice dočkaly v pětadvacáté minutě. Záložník Daniel Denk vyslal na branku Úpice skákavou střelu, na kterou brankář Erben nedosáhl a míč skončil v síti. Úpice měla šance na vyrovnání v posledních minutách prvního poločasu, nabídnuté příležitosti ale domácí nevyužili. Kunčice tak vedly 0:1. 

Kunčice čtyřmi góly potvrzují své vedení

Do druhého poločasu vstoupily Kunčice s odhodláním navýšit vedení, což se hostům podařilo hned několikrát. V padesáté šesté minutě Kunčice vstřelily druhý gól, když se přesnou ranou z přímého kopu prosadil Petr Koza. O další čtyři minuty později bylo hostům ještě veseleji, když po rohovém kopu vstřelil třetí gól Kunčic útočník Pavel Kuta. Právě gól na 0:3 byl zlomovým momentem, po kterém Úpice nenašla síly na případný obrat. V šedesáté čtvrté minutě hosté navíc přidali čtvrtý gól, o který se postaral Jakub Mrázek. Tentýž hráč zkompletoval v sedmdesáté druhé minutě pětigólovou výslužku, na kterou Úpice zareagovala až v devadesáté minutě, kdy na konečných 1:5 snižoval Leoš Winter. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Naše vítězství je naprosto zasloužené, na rozdíl od předešlého zápasu jsme šance proměňovali a výsledek se dostavil. Doufám, že dobrou formu potvrdíme i za týden v posledním domácím utkání s Lokomotivou.

Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - J. Marel [-] , M. Čáp [-] , L. Winter [-] , T. Brus [-] , P. Břicháček [-] (67. M. Kaplan [-] ) , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , R. Černý [-] , J. Pich [-] (73. J. Marel [-] )

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - P. Koza [-] , J. Pechar [-] , E. Svatoš [-] , T. Zákravský [-] - J. Žahourek [-] (73. D. Šolc [-] ) , D. Denk [-] , J. Laštovička [-] (76. M. Šulc [-] ) , D. Hamák [-] - P. Kuta [-] , J. Mrázek [-] (79. R. Bareš [-] )

ŽK: 24. M. Čáp , 41. M. Hanzlík , 56. J. Pich - 10. J. Laštovička , 12. J. Mrázek .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Kalaš Radek - FIŠER Pavel, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.