0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice díky produktivnímu druhému poločasu porazila Černilov


Branky


58. L. Winter , 83. O. Biederman , 89. O. Biederman (p.)
0

Na výrazné šance se čekalo až do pokročilé fáze druhého poločasu. V té době byli přesnější fotbalisté Úpice. Ti se dostali do jednobrankového vedení, které v závěru ještě dvakrát pojistili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho bezgólový zápas nakonec rozhodují hosté

První poločase zápasu Černilova a Úpice příliš atraktivní podívanou nenabídl. Oba týmy se snažily o důsledné bránění vlastní poloviny, a hra se tak většinou odbývala ve středu hřiště. I kvůli tomu si žádný z týmů nevytvořil v prvním poločase žádnou větší příležitost.

 

I ve druhé půli se nějakou dobu čekalo na první gólový okamžik. Ten nakonec přišel téměř po hodině hry. V padesáté osmé minutě se do šance dostal Leoš Winter, který nezaváhal a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Po tomto momentu se k vážnějšímu zakončení dostali i Černilovští, ti ale brankáře Rostislava Erbena překonat nedokázali. Situace Černilova se ještě zhoršila v sedmdesáté čtvrté minutě, kdy červenou kartu za hru loktem spatřil Jan Hrubý. Úpice dokázala proti oslabenému Černilovu pojistit své vedení v závěru. V osmdesáté třetí minutě zvyšoval na 0:2 Ondřej Biederman a tentýž hráč proměnil o šest minut pokutový kop. Úpice tak zvítězila nad Černilovem 0:3. 



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér TJ Sparta Úpice: Dnes jsme nechtěli z Černilova odjíždět bez bodu a to se nám povedlo. Podali jsme disciplinovaný výkon, kdy v prvním poločase se ani jedno mužstvo nedostalo do vyložené brankové příležitosti a boj se odehrával ve středu hřiště. Ve druhém poločase jsme se ujali vedení, kontrolovali hru a v závěru přidali další dvě branky, které rozhodly o výsledku utkání.



Sestavy


FK Černilov
J. Ruml [-] - M. Novák [-] (55. J. Žaba [-] ) , T. Markovič [-] , J. Hrubý [-] , J. Havlas [-] , R. Schod [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , A. Roubal [-] , M. Štěnička [-]

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - R. Černý [-] (90. J. Marel [-] ) , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , L. Winter [-] (85. P. Luštinec [-] ) , T. Brus [-] , P. Břicháček [-] , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] (81. M. Kaplan [-] ) , J. Pich [-]

ŽK: 39. A. Roubal , 44. M. Novák , 87. T. Markovič , 88. J. Havlas - 45. P. Břicháček , 50. J. Marel , 78. R. Černý . ČK: 74. J. Hrubý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šedivý Michal - PÁLKA Martin, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.