Vrchlabí potvrdilo formu a porazilo Tatran Hostinné


Branky


0

Zápas dvou předních týmů tabulky vyšel lépe domácímu Vrchlabí, které zvítězilo 4:0. Díky vrchlabské výhře se tak první tři týmy seřadily na roveň s jednadvacetibodovým ziskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní Vrchlabí nedovolilo Tatranu skórovat

Vrchlabí se vydařil vstup do zápasu a už v deváté minutě se ujalo vedení. Domácí v deváté minutě zamotali svižnou kombinací hlavu, centrovaný balon přiletěl z levé strany do vápna, kde se k míči nejrychleji dostal Petr Žďárský, který otevřel skóre zápasu. Tatranu se nedařilo zachytit tempo zápasu, hosté poprvé vystřelili na branku v šestnácté minutě, pokus Martina Jakoubka ale gólem neskončil. O několik minut později mohli hosté srovnat, Roman Polák ale centr Josefa Marka promáchl. O minutu později se znovu radovali domácí, za které se trefil Milan Tomčík. Produktivní půlhodinu domácí završili ve dvacáté deváté minutě, kdy vybojovali pokutový kop. K penaltě se postavil Dominik Zdržálek, který proměnil a zvýšil na 3:0. Ve třicáté šesté minutě mohli hosté alespoň snížit. David Bartůněk se ale kličkou brankáři vyhnali do velkého úhlu, ze kterého přišlo nedůrazné zakončení, které dokázali domácí odvrátit. Poločas tak skončil vedením Vrchlabí 3:0.

 

Ve druhém poločase domácí polevili ve svém útočném tempu, hosté se ale ani tak prosadit nedokázali. V šedesáté první minutě naopak Vrchlabí využilo nedorozumění v obraně Tatranu. Tohoto zaváhání využil Milan Tomčík, který druhým gólem upravil na konečných 4:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Dnes jsme podali špatný výkon - za půl hodiny jsme 3:0 prohrávali a bylo po zápase. Domácí nás předčili fotbalovostí a nasazením a zaslouženě zvítězili, k čemuž jim gratulujeme.



Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kánská Blažena - JUNEK Matěj, JIŘÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.