D. Rejl 78.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 14:15

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš vyhrála na hřišti Trutnova


Branky


0

Třebeš měla v zápase s Trutnovem chuť útočit. Svůj apetit hosté navíc potvrdili i třemi góly, kterými rozhodli o výhře 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš se dostává do vedení

Trutnov vstoupil do zápasu aktivně a už po sedmi minutách hry si vytvořil velkou příležitost, domácí ale ke své smůle z malého vápna přestřelili branku Třebše. O tři minuty později to byli znovu domácí, kdo se dostal do zakončení, tentokrát jim ale radost zkazil třebešský gólman Mikuláš Heřman. Postupem času se hra začala vyrovnávat. Ve dvanácté minutě se poprvé připomněli i hosté, útočník Jan Sobotka ale svůj samostatný únik proti trutnovské brance nevyužil a nechal vyniknout brankáře Jana Votočka.

 

Třebeš v dalších minutách hrozila díky rohovým kopům, na úvodní gól si ale musela počkat do jednatřicáté minuty. Po přihrávce Martina Štajera se za trutnovskou obranu dostal Jan Sobotka, který nezištně poslal míč na nabíhajícího Michala Krykorku a ten svým zakončením poslal Třebeš do vedení. Hosté ještě do konce poločasu navýšili své vedení, když se povedenou trefou ze zhruba pětadvaceti metrů trefil Martin Štajer. Třebeš si tak z prvního poločasu odnesla vedení 0:2. 

Hosté kontrolují výsledek

Ve druhém poločase se Třebeš neuchylovala ke krátkozraké defenzivní hře. Hosté se snažili aktivně držet svůj náskok a nepouštět soupeře do vyložených šancí. Trutnovští se tak k potenciálnímu ohrožení soupeřovy branky dostávaly především díky standardním situacím. V šedesáté první minutě navíc hosté přidali třetí gól. Po přihrávce Petra Majera se v šanci octl Jan Sobotka, který nabídnutou příležitostí nepohrdl a zvýšil na 0:3.

 

I za tohoto stavu se Třebeš stále tlačila do útoku. V sedmdesáté páté minutě byli hosté blízko čtvrtému gólu, zakončení Petra Majera ale skončilo na břevně. Chuť útočit nakonec Třebeš stála čisté konto. V sedmdesáté osmé minutě se Trutnov dostal do rychlého protiútoku, který gólově zakončil David Rejl. Třebeš přesto dovedla zápas do vítězného konce a vyhrála 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Do Trutnova jsme dorazili bez dvou obránců základu s dorostencem Pospíchalem na stoperu. V úvodu to v obraně trochu hořelo, ale domácí své šance zahodili. Nám se podařilo náš třetí rychlý protiútok, konečně nezastavený praporkem pomezního, přetavit ve vedoucí gól. Nedlouho poté se ujala i dalekonosná střela Štajera. Tím mladíci získali půdu pod nohama a fyzicky velmi náročné utkání dotáhli poměrně s přehledem k vítězství. Za výkon patří poděkování všem.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - M. Přívratský [-] , R. Wimmer [-] , M. Kancok [-] (46. V. Čalovka [-] ) , M. Vyhnánek [-] - T. Groer [-] , P. Doubic [-] (86. P. Kučera [-] ) , O. Kárník [-] (46. T. Huynh [-] ) , M. Tůma [-] - D. Rejl [-] , D. Vošanovič [-] (80. O. Hodbod [-] ) -

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Zeman [-] , J. Pospíchal [-] , J. Černý [-] (66. L. Drapák [-] ) , D. Tesař [-] - L. Kordač [-] , M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] , M. Kincl [-] - J. Sobotka [-] (74. O. Ridl [-] ) , P. Majer [-]

ŽK: 15. D. Rejl , 54. D. Vošanovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlaváč Martin - KOS Kristian, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.