5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy díky gólovému druhému poločasu přehrály Úpici


Branky


48. J. Vaníček , 59. M. Čáp (vl.) , 61. M. Tlustý , 67. L. Pánek , 85. T. Hanuš
0

Po bezgólové první půli se fotbalisté Nepolis gólově realizovali ve druhém poločase a pěti góly rozhodli o své tříbodové výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V první poločas nabídl vyrovnanou hru. Domácí Nepolisy se koncentrovaly především na soustředěnou a bezchybnou hru v obraně. Taková taktika se domácím vyplácela a Úpičtí se k velkým šancím před brankářem Janem Markem nedostávali. Ani domácí Nepolisy si ale výrazné gólové šance nevypracovali a hostující gólman Rostislav Erben nemusel řešit závazné problémy před svojí brankou. Poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Nepolisy jdou za vítězstvím

Ve druhé půli už se hra rozjela, a to především díky domácím hráčům. Pouhé tři minuty po zahájení druhé půle padla první branka, a to díky útočníkovi Jaroslavu Vaníčkovi. Zhruba o deset minut později bylo domácím ještě veseleji, když si míč do vlastní sítě tečoval úpický Martin Čáp. Za takto nepříznivého musela Úpice vsadit více na útok, čehož Nepolisy velmi rychle využily a v šedesáté první minutě zvýšily díky Martinu Tlustému na 3:0.

 

Nepolisy se tak dostaly do herní pohody a v dalším průběhu zápasu ještě navyšovaly skóre. V šedesáté sedmé minutě vstřelil čtvrtou branku domácí Lukáš Pánek, kosmetickou úpravu rozhodnutému utkání dodal pět minut před koncem Tomáš Hanuš, který upravil na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: V prvním poločase jsme neviděli nijak převratný fotbal, my jsme se soustředili hlavně na nulu a byla z nás cítit odpovědnost za případný neúspěch. Ve druhé půli nám pomohlo štěstí, které jsme doposud v soutěži tak postrádali. Poté hosté hru otevřeli, a nám se tak parádně vydařilo krásné podzimní odpoledne. Soupeř z Úpice tak místo očekávaných tří bodů odjíždí s úctyhodným debaklem.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - M. Masák [-] (79. T. Marek [-] ) , M. Široký [-] (38. J. Hanuš [-] ) , R. Chaloupka [-] , R. Zámečník [-] - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , J. Smadiš [-] , D. Šustr [-] - L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] (74. R. Hanuš [-] )

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] (62. M. Kaplan [-] ) , L. Winter [-] (74. P. Seidel [-] ) , T. Brus [-] (79. B. Kafka [-] ) , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , R. Černý [-] , J. Pich [-]

ŽK: 35. R. Zámečník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - ŘÍHA Luboš, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.