0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí přehrálo Třebechovice


Branky


0

O svém vítězství fotbalisté Vrchlabí rozhodli už v prvním poločase, ve kterém vstřelili tři góly. Ve druhé půli hosté kontrolovali výsledek, který se nezměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní Vrchlabí

První půle vyšla mnohem lépe hostům z Vrchlabí. Ti se prezentovali aktivní hrou i napadáním a díky tomu si Vrchlabí vytvářelo herní převahu. Aktivní vstup do zápasu hosté přetavili v úvodní branku už v desáté minutě, a to díky Lukáš Hájkovi, který překonal domácího brankáře Václava Cejnara. Rychlá úvodní branka Vrchlabský tým uklidnila, to však neznamenalo, že by hosté polevili ve svém tempu. Vrchlabí nadále udržovalo svoji převahu a ve dvacáté čtvrté minutě zvýšilo díky gólu Milana Tomčíka na 2:0. Třebechovicím se v průběhu prvního poločasu nedařilo zachytit tempo soupeře a domácí se prakticky k ničemu nedostali. Hosté tak mohli v klidu navýšit své vedení na komfortních 3:0, když po půlhodině hry překonal Václava Cejnara Ondřej Renner. Vrchlabí si tak z prvního poločasu odnesla pohodové vedení 3:0. 

Hosté kontrolují výsledek

Ve druhém poločase se do hry dostávali i Třebechovičtí, ani tak se jim ale nedařilo v zakončení. Vrchlabí za prakticky rozhodnutého stavu nehrálo v takovém tempu jako v první půli, přesto se hosté neuchylovali k urputnému bránění náskoku. I ve druhém poločase si Vrchlabí připravilo několik šancí, ty už ale zůstaly nevyužity. Vrchlabí tak díky prvnímu poločasu porazilo Třebechovice 3:0.



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
David Votoček - trenér FC Vrchlabí: Dnešní venkovní zápas se nám opravdu vydařil. V první půli jsme si vytvořili nátlakovou hrou několik brankových příležitostí, z nichž jsme proměnili tři a více méně bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Ve druhém poločase jsme hru nadále kontrolovali, ale další branky jsme už vsítit nedokázali.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] (46. T. Malý [-] ) , D. Dědeček [-] , Š. Mindek [-] , P. Soukup [-] (62. J. Voltr [-] ) , M. Vích [-] , D. Šedivý [-] (80. Š. Kouba [-] ) , D. Hruška [-] , M. Bíl [-] , J. Šreibr [-] , O. Hájek [-] (27. R. Bíl [-] )

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - T. Navrátil [-] , P. Žďárský [-] (76. K. Jech [-] ) , M. Tauchman [-] , O. Renner [-] (58. M. Hradecký [-] ) , M. Tomčík [-] (80. P. Blažek [-] ) , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] , A. Zajíc [-] , J. Pleva [-] , L. Hájek [-]

ŽK: 47. Š. Mindek , 78. M. Vích - 32. J. Fink , 52. M. Tomčík . ČK: 84. P. Soukup .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Filip - LINHART Lukáš, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.