1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bezgólovém zápase porazil Černilov Kunčice po penaltách


Branky


0

Zápas mezi Černilovem a Kunčicemi branku během devadesáti minut nenabídl. V penaltovém rozstřelu byli lepší domácí, kteří tak získali dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových devadesát minut

Mezi Černilovem a Kunčicemi se odehrálo vyrovnané utkání, ve kterém si oba týmy vytvořily své šance. Domácí se spoléhali na pevnou hru v obraně a rychlé přechody do útoku, které často vedl útočník Tomáš Markovič. Kunčice si vytvořily převahu v držení míče, díky které se dostávaly i do zakončení. Finální fáze hostů však postrádala razanci i přesnost, a proto hosté domácího gólmana Lukáše Voltra nepřekonali. Ani svižné akce Černilova však během devadesáti minut k brance nevedly, zápas tak skončil bezgólovou remízou a o vítězi měly rozhodovat penalty.

 

V rozstřelu byli úspěšnější domácí, které podržel i gólman Lukáš Voltr, který chytil dvě penalty Kunčic. Domácí střelci byli přesnější, a po rozstřelové výhře 4:3 tak mohli slavit dvoubodové vítězství. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Pozitivem byla určitě nula na ukazateli inkasovaných branek po základní hrací době. Kluci zápas odmakali a vyzdvihl bych Petra Soukala, který přinesl jistotu a klid do naši defenzivy. Utkání zvládla bez problémů také trojice rozhodčích.



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - A. Roubal [-] (55. J. Žaba [-] ) , T. Markovič [-] , M. Šmied [-] , J. Hrubý [-] , V. Hrubý [-] , J. Havlas [-] , R. Schod [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-]

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - J. Pechar [-] , R. Kašprišin [-] , T. Zákravský [-] , J. Mrázek [-] , P. Soukal [-] , M. dudek [-] (55. P. Hantsch [-] ) , D. Denk [-] , J. Laštovička [-] , D. Hamák [-] , P. Kuta [-]

ŽK: 43. V. Hrubý , 61. R. Schod .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Hron Miroslav - MEDLÍK Karel, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.