5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš pěti góly zdolala Tatran Hostinné


Branky


0

Domácí Třebeš o své vysoké výhře rozhodla zejména ve druhém poločase, ve kterém se trefila čtyřikrát. Tatran ve druhém poločase nedokázal zachytit tempo Třebše a prohrál 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení

Na hřišti Třebše se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém se domácí mohli dostat do šancí díky řadě standardních situací. Po jedné z nich se k odraženému balonu dostal domácí obránce Lukáš Kordač, svoji pohotovou hlavičku však namířil pouze do břevna hostující branky. Fotbalisté Tatranu se dostali k několika střeleckým příležitostem, David Bartůněk i Martin Jakoubek však nezakončovali dostatečně důrazně a přesně. Ve dvacáté čtvrté minutě se Třebeš dostala do rychlého protiútoku, při kterém se hosté dopustili faulu ve vlastním pokutovém území. Rozhodčí nařídil pokutový kop, kterého se ujal Jiří Černý a proměnil. Poločas tak skončil vedením Třebše 1:0.

Produktivita Třebše

Brzy po začátku druhé půle se domácím podařilo navýšit své vedení. V padesáté druhé minutě Třebeš rozehrávala přímý kop. Míč si postavil Martin Štajer, který ze zhruba dvaceti metrů zamířil pod břevno hostující branky a zvýšil na 2:0. Druhý gól usadil domácí do sedla, ze kterého už nesesedli. V šedesáté první minutě domácí rozehrávali standardní situaci. Michal Krykorka přihrál Lukáši Kordačovi, který střelou na zadní tyč překonal gólmana Jana Zítka potřetí. Hosté se přestávali koncentrovat na hru, a proto přišly i další góly domácích. V šedesáté deváté minutě Třebeš předvedla další rychlou kombinaci, která vyústila druhým gólem Jiřího Černého. O deset minut později zkompletovali domácí „bůra“, když na 5:0 dával střídající Jakub Zeman. V závěru se Třebeš dostala ještě k dalším střelám, gólman Tatranu Jan Zítko však další góly nepřipustil. Třebeš zvítězila nad Tatranem Hostinné 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Utkání s rozjetým soupeřem jsme se dost obávali. Pohled na obě soupisky naznačoval, že půjde o rychlé utkání mladých týmů se snahou o brejkový fotbal a s mimořádnou důležitostí toho, kdo bude první skórovat. Soupeř z počátku několikrát zahrozil, ale postupem času jsme začali získávat půdu pod nohama my. Zpřesnila se naše kombinace a v druhém poločase po krásném trestňáku Štajera už jsme hráli to co hrát chceme a čemu diváci při mexické vlně tleskají. Poděkování za práci patří celému týmu.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , L. Kordač [-] - M. Kincl [-] (64. J. Matějka [-] ) , M. Krykorka [-] - J. Sobotka [-] (67. L. Drapák [-] ) - J. Černý [-] , M. Štajer [-] , Z. Obst [-] (62. D. Tesař [-] ) , P. Majer [-] (70. J. Zeman [-] ) , J. Zeman [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - A. Rodr [-] (78. J. Polomčák [-] ) , D. Polák [-] , P. Šmucer [-] (46. Z. Pištora [-] ) , J. Marek [-] , M. Jakoubek [-] (78. M. Slavík [-] ) , T. Valeš [-] , L. Kracík [-] , D. Bartůněk [-] (61. V. Valášek [-] ) , L. Horák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 79. J. Zeman - 55. D. Bartůněk , 57. J. Marek , 83. M. Brož .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivý Michal - FRANĚK Tomáš, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.