2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice zvítězily nad Třebší


Branky


0

Třebechovice si v zápase proti Třebši vytvořili dvougólový náskok, na který hosté dokázali reagovat pouze jednou brankou. Třebeš si v závěru zápasu vytvořilia i další šance, vyrovnat se jí ale nepodařilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebechovice se ujímají vedení

Fotbalisté Třebechovic těžili v zápase s Třebší z přímočaré hry. Právě díky takovému stylu hry byli domácí v prvním poločase nebezpečnější. Díky rychlým akcím se Třebechovičtí několikrát dostali do střeleckých prostorů před hostujícím brankářem Mikulášem Heřmanem. Byl to právě gólman Heřman, který v prvním poločase pohotovými zákroky držel svůj tým. Pouze ve třicáté čtvrté minutě byl Mikuláš Heřman na akci domácích krátký, balon za jeho záda dostal Tomáš Malý a Třebechovice se mohly radovat z vedení. V dalším průběhu poločasu se Třebši nedařilo vytvořit si nadějné šance, a první poločas proto skončil vítězstvím Třebechovic 1:0. 

Domácí uhájili svůj náskok

Ve druhé půli si Třebeš vytvořila územní převahu. Hosté kombinovali na polovině soupeře, avšak bez adekvátního efektu. Třebeš dlouho bez výsledku obléhala třebechovické pokutové území, až sama inkasovala. Vytažené hry Třebše využili Třebechovičtí v sedmdesáté páté minutě pro rychlý brejk, který gólově vyřešil Josef Lochman. Třebechovice se tak čtvrthodiny před koncem ujaly dvougólového vedení. Až za takto nepříznivého stavu se hosté skutečně probudili a začali být pro branku Václava Cejnara nebezpeční. Tři minuty po druhém gólu domácí se podařilo snížit útočníkovi Janu Sobotkovi. Třebeš se ucítila šanci a začala s ještě větším zanícením dobývat domácí branku. Ve zbývajících minutách se hosté dostali do několika nadějných šancí, a dokonce nastřelili tyč. Vyrovnat ale Třebeš nedokázala. Třebechovice uhájily své vedení a zvítězily nad Třebší 2:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: Vyrovnané,rychlé a bojovné utkání, ve kterém jsme vstřelili o gól více než hosté a v závěru jsme to ubojovali. Díky hoši za předvedený výkon.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] (91. D. Hladílek [-] ) , J. Lochman [-] , A. Lochman [-] , P. Soukup [-] (61. R. Bíl [-] ) , Š. Mindek [-] , T. Malý [-] (53. M. Věříš [-] ) , D. Hruška [-] , M. Vích [-] , M. Bíl [-] (84. P. Soukup [-] ) , J. Šreibr [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Černý [-] (71. J. Tošovský [-] ) , J. Zeman [-] (46. M. Farkaš [-] ) , M. Zbořil [-] , L. Kordač [-] - M. Kincl [-] , M. Krykorka [-] , L. Rederer [-] (77. O. Ridl [-] ) , L. Drapák [-] (46. D. Tesař [-] ) - P. Majer [-] , J. Sobotka [-] -

ŽK: 32. M. Vích , 37. V. Cejnar - 18. L. Drapák , 28. M. Zbořil .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - KROTIL Ondřej, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.