2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran Hostinné vyhrál i druhý zápas sezony


Branky


0

Vyrovnané utkání rozhodli fotbalisté Tatranu Hostinné v samotném závěru zápasu, kdy vstřelili branku na konečných 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Od úvodu se hrálo vyrovnané a bojovné utkání, ve kterém si své příležitosti vytvořily obě mužstva. Jako první se do vedení dostali domácí. Ti se prosadili už ve třinácté minutě, když centrovaný balon usměrnil za záda úpického brankáře záložník David Bartůněk. Úpice dokázala na branku Tatranu poměrně rychle reagovat a už o sedm minut později vyrovnala. Gólová situace se opět zrodila díky centrovanému balonu. Ve dvacáté minutě si přihrávku ze standardní situace ve vápně nalezl Ondřej Šulitka, který využil volnějšího prostoru a nekompromisně vyrovnal na 1:1. V dalších minutách se do nadějných šancí dostávali oba týmy, ve zbytku poločasu však kralovali brankáři, na straně domácích Jan Zítko, v dresu hostů se proti domácím několikrát předvedl Milan Dytrych. Právě díky zákrokům obou gólmanů vydržel nerozhodný stav až do poločasového hvizdu. Týmy se do kabin rozešly za stavu 1:1. 

Domácí v závěru rozhodují

Ve druhém poločase pokračoval oboustranně bojovný fotbal. Obě strany se nadále dostávaly k nadějným i méně nebezpečným střeleckým pokusům. Proti jakékoliv změně skóre však znovu stáli oba gólmani. Když už se zdálo, že zápas spěje k remízovému konci, zasadili domácí svému soupeři druhý úder. Znovu díky centrovanému balonu. V osmdesáté sedmé minutě se k centru z rohového kopu dostal ve vápně Luboš Horák a domácí obránce dokázal protlačit míč až za brankovou čáru. Ve zbývajících minutách se hosté ještě snažili svého soupeře zatlačit a donutit k chybě. Úpici ale mnoho času nezbývalo a Tatran dokázal své těsné vedení uhájit. Domácí zvítězili i ve druhém zápase a po dvou kolech jsou stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér TJ Sparta Úpice: Podle mého názoru by utkání více slušela dělba bodů, ale bohužel v samotném konci jsme nepohlídali standardní situaci domácích a odjíždíme bez bodu.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - A. Rodr [-] , D. Kracík [-] , D. Polák [-] , L. Horák [-] - J. Marek [-] , L. Kracík [-] , Z. Pištora [-] (64. P. Šmucer [-] ) , D. Bartůněk [-] (78. M. Slavík [-] ) - R. Polák [-] (4. M. Brož [-] ) , M. Jakoubek [-] -

SK Sparta Úpice
M. Dytrych [-] - R. Kovačík [-] (88. J. Peterka [-] ) , T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , O. Šulitka [-] , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , R. Černý [-] , J. Pich [-] (40. T. Brus [-] )

ŽK: 52. J. Marek , 66. D. Polák , 90. J. Zítko - 66. R. Černý , 90. P. Kejzlar .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TREJBAL Adam, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.