2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec dvěma góly zdolal Trutnov


Branky


8. G. Bendig , 49. L. Lang
0

Fotbalisté Nového Hradce se v zápase s Trutnovem soustřeďovali na pevnou hru v obraně. Když k tomu domácí přidali i efektivitu v zakončení, došli si pro výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Hradec jde do vedení

Fotbalisté Nového Hradce se v zápase s Trutnovem soustřeďovali na soustředěnou a pozornou hru v obraně. Sebevědomí domácím hráčům navíc dodal povedený vstup do zápasu. Už v osmé minutě se totiž domácímu týmu vydařila akce, na jejímž konci stál Gejza Bendig, kterému se podařilo překonat hostujícího gólmana Marcela Douska. Nový Hradec se tak velmi brzy ujal vedení a v následujících minutách mohl čekat, s čím přijde soupeř. Trutnov tak s přibývajícím časem získával převahu v držení míče, ze svého tlaku ale hosté nedokázali vytěžit vyrovnání. Domácí navíc neváhali vyrážet do rychlých protiútoků. V prvním poločase už se však žádný z týmů neprosadil. Nový Hradec vedl po prvních čtyřiceti pěti minutách 1:0. 

Domácí pojišťují vedení

Novohradeckým výborně vyšly i první minuty druhého poločasu. Čtyři minuty po začátku druhé části domácí rozehráli podle secvičeného signálu standardní situaci, na jejímž konci stál gólově zakončující Lukáš Lang. Nový Hradec svému soupeři uštědřil další nepříjemnou ránu. Trutnovští se v dalším průběhu hry nadále drželi více na balonu, jejich optická převaha však nenesla gólové ovoce. Obranný blok Nového Hradce dokázal eliminovat stereotypní kombinaci hostů, kteří se tak k výraznějšímu ohrožení branky Jana Šebesty nedostali. Nový Hradec dovedl zápas do zdárného konce a porazil Trutnov 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový HK: Družstvo Trutnova se skládá převážně z mladých hráčů, a tak jsme vsadili po celé utkání na konsolidovaný blok a větší zkušenost našich hráčů. V prvním poločase se z šancí na obou stranách ujala pouze gólová akce Bendiga. Na začátku druhé půle se nám podařilo z nacvičené standardní situace odskočit na 2:0. Po zbytek zápasu jsme soupeře nepustili do žádné větší šance a vítězství si pohlídali. Pochvalu zaslouží trojice rozhodčích.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Šebesta [-] - J. Jindra [-] , O. Vik [-] , G. Bendig [-] (58. M. Neppl [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Páter [-] , M. Sajvera [-] (74. J. Bendig [-] ) , F. Linder [-] , L. Jarotek [-] (80. J. Kašpar [-] ) , L. Lang [-] , M. Kotouček [-]

MFK Trutnov B
M. Dousek [-] - M. Přívratský [-] , M. Kancok [-] , R. Wimmer [-] , M. Vyhnánek [-] - P. Ficner [-] , M. Tůma [-] (74. O. Hodbod [-] ) , T. Groer [-] - A. Starý [-] (65. M. Brutovský [-] ) , D. Rejl [-] (72. D. Vošanovič [-] ) , P. Doubic [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hron Miroslav - KUBIŠTA Josef, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.