4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Trutnov vstoupil do sezony výhrou nad Třebechovicemi


Branky


42. A. Starý , 49. R. Wimmer , 57. D. Rejl , 58. P. Doubic - 24. M. Svoboda
0

Trutnovští byli od úvodu aktivnějí, přesto jako první skórovali hosté. Domácí zachovali chladnou hlavu a čtyřmi góly zvrátili vývoj zápasu na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebechovice se jako první dostávají do vedení

Trutnovští vstoupili do zápasu aktivně, domácí si od úvodu vytvořili převahu, která produkovala i gólové šance. Hostujícího gólmana Václava Cejnara se však domácím nedařilo překonat. Třebechovice se do hry příliš nedostávaly, a proto bylo překvapením, když se hosté ve čtyřiadvacáté minutě ujali po vydařené individuální akci Michala Svobody vedení. Domácí i za nepříznivého stavu pokračovali ve své aktivní hře, v koncovce Trutnovu přesto scházela přesnost. Za svoji útočnou hru byli Trutnovští přeci jen odměněni krátce před koncem prvního poločasu, a to ve čtyřicáté druhé minutě, kdy se o vyrovnání postaral Aleš Starý. Do kabin se tak týmy rozcházely za nerozhodného stavu 1:1. 

Aktivní domácí otáčejí skóre

Ve druhé půli domácí pokračovali v nastolené hře a svým přístupem dostávali soupeřovy hráče pod tlak. Fotbalisté Třebechovic se tak nevyvarovaly několika chybám, které se ukázaly být osudné. Čtyři minuty po zahájení druhého poločasu zaváhání hostů Roman Wimmer, který překonal gólmana Václava Cejnara, a zvrátil tak skóre na stranu domácích. Otočení skóre mohlo vnést do řad Trutnova dávku klidu. Definitivní rozhodnutí přišlo v rozmezí padesáté sedmé a padesáté osmé minuty, kdy se domácí trefili hned dvakrát. Na gól Davida Rejla navázal o minutu později i Patrik Doubic, a Trutnov se tak rázem získal komfortní náskok o tři branky. Ve zbytku zápasu Třebechovičtí nedokázali vstřelit snižující branku, která by mohla zdramatizovat závěr zápasu. Trutnov tak ve svém prvním zápase v soutěži zvítězil jasně 4:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: První mistrovské utkání se nám nevydařilo. Domácí měli celý zápas převahu, mnoho šancí, ale do vedení jsme šli my, když se po sólu trefil Michal Svoboda. Do šaten jsme šli za stavu 1:1. Druhý poločas se nám ale nepovedl. Během pěti minut jsme po našich chybách inkasovali tři góly a bylo rozhodnuto.

Sestavy


MFK Trutnov B
M. Dousek [-] - M. Kancok [-] (50. O. Hodbod [-] ) , P. Ficner [-] , J. Turner [-] , R. Wimmer [-] - T. Groer [-] , M. Brutovský [-] (71. T. Petr [-] ) , M. Tůma [-] - A. Starý [-] (76. P. Brejcha [-] ) , P. Doubic [-] (83. R. Rada [-] ) , D. Rejl [-] -

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - J. Voltr [-] , P. Soukup [-] , P. Soukup [-] , Š. Mindek [-] , T. Malý [-] (54. R. Bíl [-] ) , M. Věříš [-] , D. Hruška [-] , M. Vích [-] (58. D. Jánský [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 52. M. Tůma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - JUNEK Matěj, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.