Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice čtyřmi góly porazila Týniště


Branky


0

Ani heroický závěr loňského ročníku Krajského přeboru neuchránil Týniště od sestupu. Úvodní zápas A třídy se Týništi nevydařil, na hřišti Úpice prohrálo 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Úpici se vydařil nástup do zápasu a domácí se už po třinácti minutách mohli radovat z prvního gólu nové sezony, o který se svým zakončením postaral Radek Černý. Omlazený kádr Týniště ale dokázal rychle srovnat krok, když o devět minut později srovnával na 1:1 Jan Fidra. Právě mládí hostujícího týmu bylo příčinou občasných chyb a nervozity v kombinaci. Tento faktor dokázali domácí využít dvě minuty po vyrovnávací brance hostů. Ve dvacáté čtvrté minutě překonal gólmana Jakuba Hlaváče Ondřej Šulitka, a Úpice se tak znovu ujala jednogólového vedení. V dalších minutách poločasu fotbalisté Týniště bojovali za lepší výsledek, vyrovnávací gól se ale nedostavil. Poločas skončil vedením Úpice 2:1. 

Úpice dvěma góly rozhoduje o výsledku

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první. Fotbalisté Týniště se snažili o vyrovnání, v konečném důsledku je ale zrazovaly zaváhání ve vlastních řadách. Hosté nedokázali najít účinný recept na domácího brankáře Milana Dytrycha, a místo vyrovnávací branky tak v šedesáté sedmé minutě přišel třetí gól domácích, o který se zasloužil Patrik Břicháček. Dvougólové manko už bylo pro hosty neřešitelnou překážkou, Úpice proto kontrolovala zbývající minuty zápasu a v nastaveném čase ještě stihla díky trefě Jana Marela upravit na konečných 4:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér SK Sparta Úpice: Do soutěže jsme chtěli vstoupit vítězně což se nám podařilo, ale také nám utkání ukázalo činnosti na kterých je nutno zapracovat. Výsledek utkání naprosto odpovídá průběhu zápasu.




Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dytrych [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , O. Šulitka [-] (90. P. Seidel [-] ) , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] (79. M. Kaplan [-] ) , J. Peterka [-] (58. P. Břicháček [-] ) , R. Černý [-] , J. Pich [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - J. Fidra [-] , A. Tomášek [-] , M. Winkler [-] , Š. Ráček [-] (70. J. Winkler [-] ) , M. Matoušek [-] , T. Voda [-] , J. Forejtek [-] , M. Horák [-] , M. Pavlas [-] (77. K. Baťha [-] ) , J. Hladík [-] (70. P. Bartoš [-] )

ŽK: 77. O. Šulitka , 82. M. Hanzlík - 72. P. Bartoš , 84. A. Tomášek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vítek Pavel - TRYZNA Lukáš, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.