0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany zvítězily na hřišti Provodova


Branky


0

Libčany si z prvního poločasu odnesly jednogólové vedení, které definitivně potvrdily v poločase druhém. V něm vstřelili tři góly během šesti minut a ovládly zápas poměrem 0:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujímají vedení

Větší útočná iniciativa byla od úvodu patrná na hostech. Ve dvanácté minutě dostaly Libčany míč po rohovém kopu na hranici vápna, kde hostující fotbalista zmátl svým pohybem domácí obranu a pustil balon na svého kolegu Michala Černého. Kapitán hostů vypálil bez přípravy a jeho prudká střela prověřila pozornost domácího brankáře Martina Voborníka. Provodovu při nadějných protiútocích chyběla podpora více hráčů na polovině soupeře, Libčany proto neměly větší problémy s vytlačením domácích útočících hráčů do méně nebezpečných prostorů. Ve dvacáté minutě to proto musel vzít na sebe provodovský záložník Michal Rojšl, který technicky obešel několik hráčů Libčan a následnou střelou z hranice vápna jen těsně minul levou tyč Tošovského branky.

 

V prvním poločase byla k vidění jediná branka a postarali se o ni hosté. Ve třicáté třetí minutě Libčany odvrátili centr ze standardní situace a z následné akce vstřelili první branku zápasu. Po centru z pravé strany se k akrobatickému zakončení přes hlavu dostal Lukáš Hubička, který se trefil přesně do levého rohu branky. Libčany si tak z prvního poločasu odnesly jednogólové vedení. 

Libčany třemi rychlými góly rozhodují

Ve druhém poločase Libčany definitivně potvrdily svoji převahu, když během šesti minut vstřelily tři góly. V šedesáté deváté minutě se po průnikové přihrávce dostal za domácí obranu Martin Friedl, který si obhodil gólmana Voborníka i vracejícího se obránce a pohodovým zakončením do prázdné branky zvýšil vedení Libčan. Už o tři minut později se do dalšího samostatného úniku dostal Petr Jiřík, který prudkým zakončením k tyči vstřelil třetí gól Libčan. V sedmdesáté páté minutě se balon po autovém vhazování dostal k Ondřeji Karanskému, který hlavou prodloužil míč a ten zapadl až do sítě domácích. Libčany tak potvrdily svoji útočnou dominanci a porazily Provodov 4:0. 



Sestavy


TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - L. Bek [-] , J. Kulhánek [-] , R. Goll [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] (72. M. Voborník [-] ) , D. Bogusz [-] , P. Čtvrtečka [-] , M. Srkal [-] - R. Zítko [-] (69. M. Zelený [-] ) , L. Nožka [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , J. Mádlo [-] (68. O. Karanský [-] ) , P. Jiřík [-] (83. J. Fraňo [-] ) , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] (81. J. Mašek [-] ) , A. Polyakov [-] (66. S. Libřický [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 71. M. Rojšl , 79. L. Nožka - 32. T. Kabeláč .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Mucha Tomáš - HLAVÁČ Martin, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.