0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o jednom gólu zvládla Vysoká


Branky


0

Vyrovnaný zápas mezi Dobruškou a Vysokou rozhodla jediná branka, o kterou se postaral útočník Vysoké Vojtěch Bělka. Když Dobruška ve druhém poločase neproměnila pokutový kop, mohla se Vysoká radovat z těsné výhry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká se dostává do vedení

V úvodu zápasu drželi míč více hosté z Vysoké, kteří se dlouhými přihrávkami snažili dostat za obranu domácích. Jako první přesto zakončovala Dobruška. V deváté minutě se na hranici vápna chytře kolem své osy otočil jeden z domácích hráčů. Tímto manévrem se zbavil dotírajícího obránce, následnou střelou ale našel pouze připravené rukavice gólmana Milana Pavliše.

Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté první minutě. Hosté rozehráli svižnou kombinaci, díky které se dvojice hostujících hráčů dostala za záda obránců Dobrušky. Ofenzivní hráči Vysoké si v této situaci poradili s přehledem a do odkryté branky zakončující Vojtěch Bělka otevřel skóre zápasu.

 

Vysoké se za příznivého stavu dařilo držet míč na svých kopačkách, další gól ale hosté nevstřelili. Fotbalisté Dobrušky hráli o něco přímočařeji, důrazná obrana hostů ale i za cenu standardních situací domácí hráče do blízkosti gólmana Pavliše nepouštěla. Dobrušce se tak v prvním poločase nepodařilo reagovat na gól Vysoké a první půle skončila vedením hostů 0:1. 

Domácí neproměňují šance

Na začátku druhého poločasu se Vysoká i díky standardním situacím usadila na polovině Dobrušky. Po přímých i rohových kopech ale nepřišel takový centr, po kterém by se hosté dostali do gólového zakončení, a stav tak zůstával nezměněn.

 

Největší šanci na vyrovnání měli domácí v šedesáté třetí minutě, když jejich rychlý protiútok zastavili domácí jen za cenu pokutového kopu. Penaltu ale domácí tým nedokázal proměnit, a Vysoká tak nadále držela své těsné vedení. Dobruška se i v dalším průběhu druhého poločasu dostala do náznaku šancí, ty však byly buď nepřesné a nedůrazné, nebo je dokázala zblokovat hostující obrana. Vysoká tak dovedla zápas do úspěšného konce a porazila Dobrušku těsně 0:1.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Odvážíme do Vysoké tři body, a to je podstatné. Máme velmi zkušený kolektiv na to, abychom tyto zápasy dokázali zlomit v náš prospěch. Nejpozitivnější na celé středě je návrat Michala Hakena na trávníky.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - L. Gerža [-] , D. Pfeifer [-] , J. Kolínek [-] , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] (50. J. Hubáček [-] ) , L. Žid [-] , M. Jirásek [-] , R. Hartman [-] , M. Majer [-] , D. Eimann [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Jelínek [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] (50. M. Haken [-] ) , J. Píša [-] - J. Škvrňák [-] (80. J. Jarkovský [-] ) , J. Pražák [-] (74. P. Samek [-] ) , J. Podlipný [-] , R. Růžička [-] , P. Kafka [-] (87. D. Bohuslav [-] ) - V. Bělka [-] (90. P. Kulhánek [-] )

ŽK: 16. R. Hartman , 23. J. Mikušík - 29. J. Píša , 72. J. Podlipný , 92. P. Kulhánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.