1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Kostelců vyzněl díky jedinému gólu lépe pro Červené


Branky


0

Ve vyrovnaném zápase mezi Červeným Kostelcem a Kostelcem nad Orlicí rozhodovala jediná branka. Postaral se o ni domácí obránce David Petrů, který sedm minut před koncem rozhodl o výhře svého týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Červený Kostelec byl v úvodu zápasu aktivnější. Domácí rozehrávali několik standardních situacích, po kterých se však k vážnějšímu zakončení nedostali. Červenokostelečtí se více drželi na balonu, ani ze hry ale brankáře hostů Jana Rolejčka nepřekonali. Hosté z Kostelce nad Orlicí volili jednodušší a přímočařejší přechody do útoku. Ve dvacáté první minutě hosté vypálili na branku Petra Kobose, ten si ale s nepříliš důraznou střelou poradil.

 

Ve dvacáté osmé minutě domácí poslali z pravé strany prudký centr, na který si na zadní tyči nabíhal jeden z červenokosteleckých hráčů, ani on ale nedokázal ve skluzu zakončit přesně a minul branku. Bezgólový stav tak vydržel po celý zbytek poločasu, ve kterém si domácí udržovali optickou převahu, tu ale nevyjádřili i brankově. 

Červený Kostelec rozhoduje v závěru

Domácí i ve druhém poločase pokračovali ve svém stylu hry, první branka zápasu ale stále nepřicházela. Hosté nedrželi balon s takovou jistotou domácí Červený Kostelec, a proto museli spoléhat na přímočařejší styl hry. Ten se Kostelci nad Orlicí mohl vyplatit v sedmdesáté páté minutě, potenciální gólovou radost ale hostům překazila branková konstrukce, která zachránila domácí tým od inkasování. Rozhodnutí nakonec přišlo sedm minut před koncem. V osmdesáté třetí minutě se do zakončení ve vápně hostů dostal obránce David Petrů a jeho hlavička skončila v síti kostelecké branky. V závěrečných chvílích další gól nepadl, a Červený Kostelec se tak mohl radovat z těsné výhry. 



Ohlasy k zápasu



FK Kostelec nad Orlicí
Pavel Krupka - trenér FK Kostelec nad Orlicí: I přes porážku musím dnes svým hráčům poděkovat. Myslím, že jsme odehráli dobré utkání a domácím jsme byli až na úvodních 15 minut druhého poločasu vyrovnaným soupeřem. Utkání by myslím slušela remíza.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Škoda [-] , D. Petrů [-] , K. Havlíček [-] , L. Hlava [-] - S. Štelzig [-] (39. M. Kováčik [-] ) , D. Hála [-] (88. D. Poláček [-] ) , P. Bárta [-] - D. Hlava [-] , O. Koval [-] (90. J. Nývlt [-] ) , T. Martínek [-] -

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Švandrlík [-] , A. Hašek [-] , M. Klouda [-] , P. Klapal [-] , L. Říha [-] , J. Kvasnička [-] (72. M. Cvejn [-] ) , L. Šrámek [-] (60. L. Plocek [-] ) , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , D. Krupka [-] (80. D. Marek [-] )

ŽK: 44. A. Řehák , 70. D. Krupka , 72. L. Říha .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Novotný Matěj - TREJBAL Adam, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.