3:2p.
(2:0)
59. P. Srubjan (p.)
60. M. Klikar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad porazily Nové Město po penaltách


Branky


42. J. Hrnčíř , 45. J. Lánský - 59. P. Srubjan (p.) , 60. M. Klikar
0

Domácí se v prvním poločase dostali do dvougólového vedení, o které však ve druhé půli během pár minut přišli. Nakonec se Lázně Bělohrad mohly radovat alespoň z dvoubodového zisku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení

V úvodu zápasu se na balonu více drželi domácí fotbalisté, jejich několik centrovaných balonů do vápna Nového Města však nenadělalo hostujícímu gólmanovi Václavu Krunčíkovi příliš starostí. Hosté se před soupeřovu branku dostali na konci sedmnácté minuty a hlavičkové zakončení Pavla Růžičky jen těsně minulo pravou tyč bělohradské branky.

 

Domácí měli i v dalším průběhu prvního poločasu znatelnou herní převahu, rozehrávali několik přímých kopů, ani z takových situací ale hostujícího gólmana Krunčíka nepřekonali. To se zlomilo tři minuty před koncem poločasu. Ve čtyřicáté třetí minutě se domácí dostali k opakovanému centru po standardní situaci. Centrovaný balon ve vápně Nového Města našel Jakuba Hrnčíře, který přesnou hlavičkou poslal Lázně do vedení. O pár minut později rozehráli domácí rohový kop nakrátko a dostali míč na hranici vápna k Jakubu Lánskému. Domácí záložník napřáhl ke střela, která si našla cestu skrze hradbu těl v pokutovém území a skončila v síti u pravé tyče hostující branky. Lázně Bělohrad si tak v samotném závěru první půle vytvořily dvoubrankový náskok. 

Hosté rychlými góly srovnávají

Na začátku druhého poločasu mohli domácí kontrolovat hru i své vedení, po hodině hry však přišel výpadek, díky kterému se Novému Městu podařilo rychle smazat dvougólové manko. V šedesáté minutě se za domácí obranu dostal Martin Klikar a jeho postup zastavil domácí Jan Zejfart jen za cenu penaltového faulu. K nařízené penaltě se postavil Pavel Srubjan, který proměnil a snížil na 2:1. O pár okamžiků později se navíc za domácí obranu dostal Martin Klikar podruhé. Domácí nestihli novoměstského hráče zastavit, a Martin Klikar tak vyrovnal na 2:2.

 

Lázně Bělohrad během pár minut přišly o dvougólové vedení a v šedesáté minutě ještě navíc přišly o Jakuba Lonera, který po zbytečném faulu na polovině soupeře viděl červenou kartu. Bělohradští tak dohrávali zbytek zápasu v deseti. Hosté svoji početní převahu nevyužili, i nadále se pokračovalo ve vyrovnané hře, a ke slovu tak přišly penalty.

 

Vyrovnaný byl i penaltový rozstřel. V první sérii se trefil domácí Jiří Odvárko i hostující Pavel Růžička, v té následující nechali střelci obou týmů vyniknout gólmany. V dalších dvou sériích se žádný ze střelců nemýlil, a skóre tak bylo 3:3. Rozhodnutí přišlo v páté sérii, kdy domácí svoji penaltu proměnili, zatímco hostům pokutový kop chytil gólman Marek Gall. Lázně Bělohrad zvítězily v penaltovém rozstřelu 4:3 a vybojovaly dvoubodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: Nevyhrát takový zápas, jako byl ten dnešní, dokážeme opravdu asi jenom my. Samozřejmě se vším respektem k soupeři, který si přijel pro bod a také si ho odváží. V podstatě z minima vytěžil maximum. Zápas máme pod kontrolou, o poločase vedeme 2:0. Ve druhé půli však svou nedisciplinovaností a naivitou umožníme soupeři během minuty vyrovnat a necháme se zbytečně vyloučit po faulu na soupeřově půlce, který nic neřešil. I v deseti soupeře přehrajeme, ale už bez gólového efektu. Chválím rozhodčí.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - T. Blažek [-] , J. Hrnčíř [-] , J. Odvárko [-] , J. Lánský [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (73. D. Holomba [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , J. Zejfart [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] - J. Vít [-] , A. Lelek [-] , N. Soumar [-] , P. Zákravský [-] - P. Růžička [-] , V. Maur [-] (74. M. Hofman [-] ) , M. Klikar [-] , D. Maur [-]

ŽK: 40. J. Lánský , 58. J. Zejfart - 71. J. Vít , 82. D. Maur . ČK: 66. J. Loner .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Filip Miroslav - KÁNSKÁ Blažena, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.