Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozdrtili Toužim 7 : 0


Branky


0

Toužimští přijeli do Nejdku s odhodláním, nakonec si odvezli sedmigólový příděl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli se hosté ještě drželi

Hosté z Toužimi přijeli na hřiště FK Nejdek s chutí, porvat se o bodový zisk.Od první minuty ale ovládli hru domácí, kteří byli více na balónu, byli důslednější a svého soupeře jasně přehrávali.Už v 8. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil domácí Jiří Falatek a krásnou střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání.Domácí si i nadále vytvářeli gólové šance, ale po druhé se prosadili až ve 32. minutě, zásluhou Tomáše Chlupa.

Ve druhém poločase domácí zasadili hostům těžké K.O

Do druhé půle vlétli domácí ještě s větší vervou a hladem po gólech, soupeře vůbec k ničemu nepouštěli,a kdyby místo nich stálo na hřišti jedenáct kuželů - a tím není myšlen Jarda Kužel z Okresního Přeboru, efekt by byl asi stejný, hosté absolutně nestíhali pokrývat domácí útočníky a dostávali góly.Ve 48. minutě se uvolnil v rohu hřiště Tomáš Pilař, krásným centrem našel hlavu Jakuba Kurtina a bylo to 3 : 0.V 62. minutě navýšil skóre Tomáš Pilař na 4 : 0.V 66. minutě po krásné kombinaci zvýšil Jakub Valvoda na rozdíl pěti branek a v 85. minutě, střelou z pětadvaceti metrů do šibenice, upravil skóre Tomáš Chlup.Na konečných 7 : 0 stanovil výsledek zápasu, přízemní střelou opět Jakub Valvoda



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Druhý poločas byl lepší, než první, Toužimi jsme nedali moc šancí




Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - J. Kurtin [-] , J. Falatek [-] (80. T. Vaník [-] ) , J. Valvoda [-] , T. Pilař [-] , Z. Draxal [-] , T. Chlup [-] , R. Kinkal [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-] (73. P. Ševčík [-] )

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - M. Osvald [-] (55. T. Moravec [-] ) , M. Hotěk [-] , J. Vild [-] , D. Drabík [-] , K. Klepal [-] , T. Adamický [-] (77. M. Hejna [-] ) , K. Čermák [-] , J. Hodina [-] (35. R. Vodrlint [-] ) , M. Michalec [-] , J. Bláha [-]

ŽK: 86. P. Ševčík - 2. J. Bláha , 39. M. Hotěk , 86. K. Čermák , 88. D. Drabík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šmat Robert - TŮMOVÁ Michaela, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.