5:1
(2:1)
10. Z. Joza (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:30

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí slaví po jasné výhře zisk tří bodů.


Branky


16. R. Domin , 32. M. Svůra , 54. J. Šellong , 78. M. Slabyhoudek , 86. T. Bereczký (p.) - 10. Z. Joza (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrálo poměrně vyrovnané utkání

Obě mužstva nastoupila do zápasu s velmi dobrou, kombinační hrou, jako první se do vedení dostali hosté v 10. minutě zápasu.V 16. minutě se po kombinaci dostal ve vápně k míči Roman Domin a vyrovnal na 1 : 1.Ve 32. minutě otočil vývoj utkání Michal Svůra pohotovou střelou k tyči.Tak skončil první poločas.

Ve druhé půli domácí pojistili vítězství

V druhé půli začali domácí více kombinovat, tlačili se do zakončení a jejich aktivita brzy přinesla ovoce.V 54. minutě se prosadil domácí Jiří Šellong a zvýšil na 3 : 1.V 78. minutě napřáhl Michal Slabyhoudek ke střele, kterou ke smůle hostujícího gólmana tečoval do brány jeden z obránců a bylo to 4 : 1.Na konečných 5 : 1 upravil v 86. minutě Tomáš Bereczký.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka: Soupeř velmi dobře bránil, přesto, díky naší kombinační hře se nám podařilo vstřelit pět gólů, ale myslím, že výsledek úplně neodpovídá hře, soupeř nehrál vůbec špatně




Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] , D. Peterka [-] (87. J. Mikeska [-] ) - J. Šellong [-] (61. M. Slabyhoudek [-] ) , T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] , P. Peterka [-] (70. M. Čuchraň [-] ) , M. Svůra [-] - R. Domin [-] (85. M. Prečan [-] )

TJ Lomnice
J. Procházka [-] - R. Čipera [-] (46. R. Schrehart [-] ) , Z. Joza [-] , P. Veselý [-] , J. Janovský [-] , R. Bureš [-] (64. M. Pitner [-] ) , M. Veselý [-] , J. Veselý [-] (46. M. Štěpanovský [-] ) , L. Maňák [-] , J. Šváb [-] (41. S. Hauf [-] ) , J. Makrlík [-]

ŽK: 38. J. Šaloun , 55. R. Domin - 30. J. Šváb , 85. J. Janovský , 87. M. Veselý .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ŠLAPÁK František, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.