3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 15:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně přetlačily Sulislav až na penalty


Branky


65. R. Mašín , 90. J. Sak - 80. M. Bouzek , 89. M. Bouzek
0

Sulislav sice sestoupila do nižší třídy, ale hned při svém prvním utkání nenarazila na neznámého soupeře. Potkala se totiž s rezervou Lázní, jejíž některé hráče zná i z dlouholetých soubojů s A-týmem. A tak musel nováček soutěže očekávat velmi těžký zápas, což nakoenc ukázal i výsledek. Většina důležitého se odehrála až ke konci utkání, který rozhodl o tom, že se týmy za stavu 2:2 hned při prvním utkání sezóny dostaví k penaltám. Ty nakoenc rozhodly o výhře domácích. Zápas to byl ale divácky atraktivní, fanoušci nepochybně sledovali souboj dvou velkých želízek v ohni pro souboj o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Lázně nastoupily do utkání určitě aktivněji a od začátku svého soupeře minimálně opticky přehrávaly. I šancí měly bezesporu více, ale nikterak obrovské. Navíc je všechny do jedné postupně zahazovaly a vcelku zase branku brankáře Rejmana zas tolik neohrožovaly, i když je pravdou, že dobře připravený gólman musel proti několika nebezpečným střelám, většinou z dálky, zasáhnout a svůj tým podržet. I Sulislav pár drobných šancí měla, ale také se jí nedařil orozvlnit síť, a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Zběsilé minuty v závěru

Také ve druhé půli byly Lázně aktivnější, ale s tím rozdílem, že tentokrát už brankáři Sulislavi propadl do branky pokus Radak Mašína v pětašedesáté minutě. Lázně poté mohly několikrát ještě odskočit a rozhodnout, ale v této fázi hry podržel Sulislav opět skvělý Rejman, který udržel tým ve hře a díky tomu mohl v osmdesáté minutě vyrovnat sulislavský kanonýr Milan Bouzek. Lázně si však chtěly své vedení uzmout zpět a rozhodnout, jenomže zapomněly na defenzivu a v devětaosmdesáté minutě se stalo to nejhorší, Milan Bouzek poslal Sulislav do vedení. Největším smolařem víkendu se Lázně ale nakonec nestaly, podařilo se jim totiž i s trochou štěstí ještě v poslední minutě vyrovnat po střele Jaroslava Saka a rozhodnout alespoň o dělbě.

Lázně byly přesnější

Diváci viděli nakonec jen devět pokutových kopů, zatímco domácí se totiž trefili pokaždé a byli neomylní, hostům se jednou nezadařilo, a to rozhodlo předčasně o výhře domácího celku, který si druhý bod zasloužil učitě více.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: My jsme hráli podle mého mínění velkou bídu. Lázně nás zaskočily a my jsme je nedokázali přehrát. Poločas ale skončil 0:0. Po naší chybě v obraně nám ale ve druhé půli daly gól a dlouho vedly. My jsme pak trochu prostřídali a na poslední chvíli jsme ke konci utkání zápas otočili. Jenže soupeři se podařilo v nastavení přidat ještě jeden gól, a poslat tak zápas do penalt. Lázně si ale zasloužily rozhodně více, protože byly prostě o něco lepší. My jsme nebyli ve své kůži, dlouho jsme tuto soutěž nehráli a nevěděli jsme jak to tu chodí. Rozdíl je to ale velký a my si budeme muset zvyknout.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , J. Horváth [-] , O. Nuhlíček [-] (45. J. Jelen [-] ) , R. Zabloudil [-] (45. R. Mašín [-] ) - M. Zábranský [-] , M. Surovčík [-] , V. Kolář [-] - J. Zábranský [-] (70. J. Míšek [-] ) , J. Sak [-]

TJ Sokol Sulislav
V. Rejman [-] - K. Löbl [-] , P. Hlavin [-] , T. Hladík [-] (45. D. Bouzek [-] ) , K. Hanzlík [-] , M. Brůha [-] , M. Bouzek [-] , D. Baxa [-] , L. Mička [-] , J. Plešinger [-] , M. Řezníček [-]

ŽK: 60. V. Kolář , 81. J. Founě - 47. M. Brůha , 69. J. Plešinger , 84. M. Řezníček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠAŠEK Miroslav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.