Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně vypráskaly ze své půdy Bor, nadělily mu desítku


0

My jsme ve čtvrtek avizovali, že je velmi těžké určitě v tomto souboji favorita, s přesvědčením jsem ale předpověděli, že ať vyhraje kdokoli, vyhraje vysokým rozdílem a diváci uvidí hodně branek. A to se jen potvrdilo. Nakoenc dosáhly na tři body Lázně, které Borské vypráskaly ze své půdy hned deseti brankami, o něž se mimochode postarali jen tři hráči, a v tabucle se tak po souboji o pozici posunuly před Bor i před Trpísty, které měly tenoktrát pauzu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva náběhy na hattrick

Bor dorazil do Lázní extrémně oslabený v naprsto slátané sestavě a  pro Lázně nebylo žádným problémem toho využít a přehrávat jej. Od začátku se hrálo v podstatě jen na polovině Boru za stálého tlaku Lázní. Hosté si nevytvářeli zhola nic a bylo tedy jen otázkou, zda budou Lázně milosrdné a ušteří jej velkému debaklu, nebo se v utkání vyřádní. Už brzy bylo ale jasně patrné, že domácí nemají v úmyslu nic vypouštět, či podceňovat. Soupeři prostě ušetřit nechtěly. Už ve dvanácté minutě otevřel skóre Jan Zábranský. Později přidal Jan Zábranský další gól a velmi rychle na něj navázal také Josef Míšek. Také Josefu Míškovi se podařilo do konce poločasu přidat ještě jeden zásah, a tak platil nakonec po půli stav 4:0 a oba lázenští útočníci měli slibný náběh na hattrick.

Zábranského představení a doražení Boru

Ve druhé půli Bor odpadl ještě výrazněji a přestal souepři stačit definitivně. Lázně už si zápas jen užívali a stále více navyšovali své vedení. Velmi rychle přidal pátý zásah Josef Píha a pak už pokračoval ve svém představení dalším zásahem Jan Zábranský, který hattrickem zvýšil už na 6:0. O chvíli déle přidal Jan Zábranský další branku a bylo jasné, že se schyluje k něčemu nevídanému. Když o čtyři minuty déle navíc Jan Zábranský skóroval znovu, bylo jasné, že útočí na letošní střelecký rekord. Svou šanci zkompletovat hattrick si ale nenecha ujít ani Josef Míšek, a to už byl stav zápasu 9:0. Bor byl na kolenou a mohl se jen modlit, aby nedostal desátou branku. Ale ani to nepomohlo. V závěru přidal ještě jeden zásah Josef Píha a více už utkání nenabídlo. Bor nakoenc odjel s desetibrankovým debaklem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Jeli jsme tam ve slátané sestavě a ještě s třemi zraněnými hráči v základu. V podstatě jsme to jeli jen odehrát, aby bylo vše podle regulí. Lázně byly absolutně lepší a přehrávali nás úplně ve všem. Gratulujeme.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , F. Vacata [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] - R. Zabloudil [-] , R. Mašín [-] , J. Jelen [-] , M. Zábranský [-] - J. Zábranský [-] , J. Míšek [-] -

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - O. Cimprik [-] , J. Tejkal [-] , V. Boško [-] , J. Boško [-] , Z. Bachroň [-] , L. Pták [-] , J. Tejkal [-] , M. Jágrik [-] , R. Mikulička [-] , J. Zíka [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠAŠEK Miroslav (N), BLAHUTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.