Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd roznesl Bor na kopytech, k desítce mnoho nechybělo


Branky


0

Nejjednoznačnější utkání kola. Bor si v Újezdu absolutně neškrtnul. Domácí měli od začátku vše pod kontrolou, soupeře jasně přehrávali a nakonec zaslouženě zvítězili v poměru 9:0, a to ještě mnoho šancí zahodili. Bor si nevytvořil téměř nic, a tak odjížděl zpět domů nejen s prázdnou, ale i s pořádným výpraskem bez čestné branky. Je ale nutné dodat, že hosté celý zápas odehráli jen v devíti lidech a v brance stál zraněný brankář. Újezd na prvního přemožitele tak stále čeká a je jasné, že letos pomýšlí na ty nejvyšší příčky. Bor spadl na jedenáctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během šesti minut, tolik Újezdu stačilo

Domácí měli od začátku vše pod kontrolou, soupeře jasně přehrávali a svou dominianci dokázali podtrhnout i gólovými zářezy. Výrazně oslabený Bor vyřídili v podstatě hned v prvních minutách, když se do probáhající sedmé minuty dokázali trefit v tomto pořadí Václav Zušťák, Pavel Pavlík a Lukáš Havel. Stačilo necelých sedm minut a Újezd vedl o tři branky a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto. Je sice pravdou, že Újezd během zápasu často prožívá určitě herně výpadky, al etentorkát se to nestalo. Újezd dál dirigoval tempo, zahazoval šance, ale i přidával další góly. Do kocne poločasu se prosadili ještě jednou Pavel Pavlík a Lukáš Havel a v závěru pak Pavel Pavlík dokonal ještě hattrick. Absolutní kanonádu pak přerušila za stavu 6:0 přestávka, a tak všichni čekali, co se bude ve druhé půli dít dál.

Újezd začal dobře, pak polevil

Někteří diváci možná očekávali polevení v podání Sparty, ale když se během prvních tří minut trefil také Jan Švábek, bylo jasné, že noční můra Boru ještě není u konce. Po tomto zásahu pak sice domácí skutečně trochu polevili a už jim potřebné nabuzení a šťáva chyběly, a tak se zápas spíše v poklidu dohrával. Boru navíc dorazili dva chybějící hráči, kteří hru trochu oživili. Přesto se ještě podařilo Lukáši Havlovi zkompletovat hattrick a Rudolfu Chrastinovi navýšit na 9:0. Diváci toužili po desáté brance. Újezd sice ještě nějaké šance měl, ale nakonec se desátého zásahu nedočkal. Výhra 9:0 je ale už tak velmi vydařená.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Od začátku jsme byli oslabení, hráli jsme v devíti hráčích s tím, že náš brankář byl od začátku zápasu zraněný. Soupeř byl samozřejmě od první minuty lepší a také to gólově potvrdil, když po prvním poločase vedl už 6:0. Od sedmdesáté minuty jsme už hráli v jedenácti, ale stále ze zraněným brankářem, hru jsme vyrovnali, ale i přesto jsme ještě inkasovali. Avšak druhý poločas byl z mého pohledu mnohem lepší.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - J. Hanilec [-] (60. R. Chrastina [-] ) , S. Matějíček [-] , P. Pavlík [-] , J. Švábek [-] , M. Dvořák [-] , L. Havel [-] , V. Zušťák [-] , P. Chejnovský [-] , P. Hlůžek [-] , P. Jadlovský [-]

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - L. Čížek [-] , M. Jágrik [-] , L. Čížek [-] , L. Pták [-] , V. Hlaváč [-] , T. Koutný [-] , V. Boško [-] , M. Hocmann [-] , R. Mikulička [-] , J. Boško [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - BUČAN Ondřej (N), SOBOTÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.