Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov opět překvapil, zdolal i Trpísty


0

Že by byl povedený úvod sezóny v podání Zadnho Chodova náhodou. To asi nejsíš ne. Zadní Chodov sice v minulém kole poprvé padl, ale teď vyzrál na favorita z Trpíst a dokázal si s ním poměrně hladce poradit,  i když hrál už od páté minuty jen v deseti lidech. Po výhře 4:2 se tak zařadil zpět do čela tabulky, i když jej ještě během nedělních zápasů mohou ve vyrovnané soutěži předskočit Kladruby, Zetor Tisová, Halže i Planá. Nicméně i tak zůstane Baník vysoko. Začátek roku je v jeho podání nad očekávání vyvedený. To Trpísty už zaznamenaly druhou prohru a se šesti body jsou páté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá dvouminutovka

Toto měl být hodně zajímavý zápas. Střetli se dva týmy, které sázejí především na bojovnost, protiútoky a dobře zajištěnou obranu. Bylo ale zřejmé, že taktovky se ujme spíše trpístský celek, který v roli dirigenta ale nijak zvlášť zaběhlý není, což bylo velké nebezpečí. Větší porci naděje však dopřála Sokolu pátá minuta, v níž za cenu faulu musel jasnou brankovou příležitost zastavit Eduard Pikl, který byl následně vyloučem. O to více ale Trpsíty soupeře podcenili. Baníku perfektně vyšla následující minuta, v níž se trefil Adam Kurčík a Chodov vedl. Zaskočené Trpísty se musely chvíli rozkoukávat, ale nakoenec se probraly a dokázali brzy odpovědět vyrovnáním Martina Šustra. Dychtivý Baník ale stále vyčkával, trpělivě bránil a nechával soupeře kombinovat. Musel dlouho čekat, ale vyplatilo se. V pětatřicáté minutě nachytal hostující obránce na švestkách František Řežábek a Chodov znovu vedl. Trpsíty byly tak zaskočené, že daly o necelé dvě minuty později mnoho prostoru také Josefu Šindelářovi, a ten zvýšil na nadějných 3:1. Chodov tak měl zápas po první půli skvěle rozjetý.

Domácí zápas v poklidu kontrolovali, i když balón měl soupeř

Baník hraje zkrátka tak trochu po svém. Hru sice kontroloval, jako to za tohoto stavu dělají mnohé týmy, ale s tím, že balón stále přenehával více souepři a jen ho pozorně bránil. Ale dařilo se mu to skvěle. Trpísty se snažily, seč mohly, ale Baník měl vše ve svých rukách. Když navíc v sedmdesáté minutě hosté příliš hru otevřeli, potrestal je připravený Jan Kurčík. A bylo rozhodnuto. Trpísty prohrávaly 1:4 a nemohly si už dělat naděje. V poslední desetiminutovce se sice ještě podařilo snížit Jaroslavu Kubaštovi, ale na výsledku už to vlastně nic neměnilo. Baník znovu vyhrál a udržel si domácí neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Sokol Trpísty: Trpísty se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Šindelář [-] , E. Pikl [-] , J. Kurčík [-] , A. Kurčík [-] , J. Fidler ml. [-] , M. Danko [-] , L. Kubalík [-] , J. Nejedlý [-] , M. Blažek [-] , F. Řezábek [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - T. Čižmár [-] , M. Šustr [-] , R. Táborek [-] , J. Wintrle [-] , P. Braha [-] , V. Roučka [-] , J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Ludvík [-]

ŽK: 85. J. Šindelář - 15. V. Roučka , 85. R. Ludvík . ČK: 5. E. Pikl - 75. V. Roučka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - MAZANEC Radek (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.