Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 15:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně roznesly Kšice na kopytech


Branky


0

Stejně, jako pokaždé, když se střetne o víkendu Lázňský A-tým se A-týmem Kšice, střetnou se dříve nebo později, avšak ten samý víkend, také obě rezervy těchto měst. Tentokrát se v sobotu utkaly A-týmy a v neděli si to v odvetě rozdaly rezervy. Zatímco souboj prvních týmů byl ale vyrovnaný a rozhodovaly v něm ve prospěch Kšic až penalty, v duelu rezerve tomu tak nebylo. Lázně měly od začátku navrch a šly si za výhrou. Nakoenc hladce vyhrály v poměru 6:1 a sobotní porážku svého A-týmu tak skvěle odčinily. Lázně jsou teď se ztrátou jednoho bodu na všechny před sebou čtvrté a Kšice spadly po druhé porážce až na úplné dno tabulky. Se skóre 1:10 na své první body teprve čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól do šatny

Lázně svého soupeře už od začátku mírně přehrávaly, a tak když se dostaly v šesté minutě zásluhou Josefa Míška do vedení, nemohl nikdo nic namítat. Kšice se ale nevzdávaly a po několika minutách se zmohly na vyrovnání, když je do hry vrátil Josef Pařízek. Lázně ale zareagovaly rychlým zásahem obránce Radka Mašína a od té doby už své vedení nepustily. Soupeře i v následujících minutách přehrávaly, ale dlouho se jim nedařilo dát gól, což mohlo udržet Kšice ve hře a slibovalo jim to ještě nějaké naděje. Když se však v samém závěru poločasu trefil Jan Jelen, byly šance Kšic před druhou půlí už velmi malé.

Jelen bleskurychle rozhodl

Důležitým měl být vstup do druhé půle. Ten se ale lépe podařil opět Lázním. Už po dvou minutách zvýšil na 4:1 Jan Jelen, který tak srazil soupeře do kolen a v podstatě rozhodl. Tohle se Lázním povedlo bravurně. Kšice už zápas v podstatě jen dohrávaly, a tak měly Lázně už velmi snadnou pozici. Postupně se trefili ještě Jan Zábranský a podruhé ještě Josef Míšek, kteří společně navýšili vedení Lázní na konečných 6:1 a pak už se zápas jen v poklidu dohrával. Kšice si ddomů odváží pořádný debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Kšice B
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - O. Nuhlíček [-] , R. Mašín [-] , J. Founě [-] (46. R. Zabloudil [-] ) , J. Píha [-] - M. Surovčík [-] , M. Zábranský [-] , J. Jelen [-] , V. Kolář [-] (46. D. Brunner [-] ) - J. Zábranský [-] , J. Míšek [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] - L. Kudlík [-] , P. Kaprhál [-] (59. K. Dýdek [-] ) , P. Jankov [-] - D. Škornička [-] (59. J. Havránek [-] ) , J. Pařízek [-] , P. Šnebergr [-] (27. P. Kasal [-] ) -

ŽK: 62. A. Smetana .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - ŠAŠEK Miroslav (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.