Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž na závěr smetla Záchlumí, zastřílel si Jedlička


0

Stráž a Záchlumí už mají své poslední utkání za sebou. První s posledním se střetli na hřišti lídra a celé utkání mělo hladký a jednoznačný průběh. Stráž si vše bez potíží ohlídala a nakonec udělila Motoru kanára. Konečný výsledek je tedy 7:0. Zápas si musel skvěle užít především největší kanonýr soutěže Jedlička, který prostřelil brankáře soupeře hned pětkrát. Stráž tak v posledním kole letošního roku odskočila Stříbru, které zaváhalo na vlastní půdě a na první příčce se konečně osamostatnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedlička započal debakl

Stráž hrála od začátku ve velké herní pohodě. Věděla, že pokud souepře vyloženě nepodcení, měla by před sebou mít klidný a snadný zápas. Od začátku tak držela balón a vytvářela si drobné šance. Vše měla ve svých rukách. Bylo jen otázkou času, kdy záchlumská defenziva konečně menšímu tlaku podlehne. Stalo se tak už ve dvacáté minutě, když propálil vše, co mu stál ov cestě, Miloslav Jedlička. Od té doby už mohla hrát Stráž v naprostém klidu. Stále držela balón a Motoru nic nedovolovala. V závěru poločasu její vedení Miloslav Jedlička pojistil ještě jedním zásahem a za stavu 2:0 se pak odcházelo do šaten.

Motor už ve druhé půli soupeři nestačil

Hned zkraje druhé půle přidal Miloslav Jedlička už třetí gól, kterým zkompletoval hattrick. Potomu už bylo vše snadné. Záchlumí definitivně odpadlo a od té doby už Stráž jeho obranou procházela jako nůž máslem. Po chvíli přidal branku také Miroslav Novotný a během deseti minut pak zvýšil na 5:0 Lukáš Koubek. Než ale uplynula další minuta, vrátil se na scénu zpět Miloslav Jedlička. Po této brance už polevila i Stráž, která už jen v klidu kombinovala a do zakončení už se příliš netlačila. Utkání se už v podstatě jen dohrávalo. Přesto Stráž ještě v poslední desetiminutovce dokázala Záchlumí ještě jednou dorazit. Opět to byl kanonýr a nejlepší střelec soutěže, Miloslav Jedlička, který tak zvýšil na 7:0 a gólově tak celý zápas uzavřel. Stráž nakonec vyhrála v poměru 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , V. Borys [-] - F. Veselý [-] (50. M. Novotný [-] ) - M. Jedlička [-] - O. Pták [-] , M. Lapský [-] , L. Koubek [-] , M. Novotný [-]

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Miškovič [-] , J. Mička [-] , M. Baum [-] , D. Kasič [-] , L. Dýdek [-] , M. Vácha [-] , M. Štrejn ml. [-] , M. Voříšek [-] , K. Štrejn [-] , L. Hrabák [-]

ŽK: 16. F. Veselý , 35. V. Svoboda - 15. L. Hrabák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - TAJSTRA Jiří (N), VÁCHA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.