0:6
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně přejely Záchlumí rozdílem třídy


Branky


22. R. Mašín , 46. J. Jelen , 48. J. Sak , 68. J. Sak , 69. K. Praizler , 87. K. Praizler
0

Lázně minulý víkend konečně zahodily deku, která na nich ze začátku sezóny ležela. Konečně se dokázaly vzepřít a za víkend získaly pět bodů. Teď ž záleželo jen na tom, aby svou formu potvrdily také v Záchlumí. Ale to se nakonec povedlo bez větších potíží. Záchlumí nemělo v utkání jedinou šanci a Lázně zaslouženě vyhrály rozdílem třídy, přesněji pak v poměru 6:0. Tři výhry v řadě je posunuly v tabulce až na čtvrté místo a z první pětice už v neděli pravděpodobně nespadnou. Záchlumí je stále předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrnější úvod nerozhodl

Lázně se nechtěly ukvapit. Hrály sice s balónem, ale hodně opatrně a příliš zběsile se do šancí určitě nehnaly. Záchlumí navíc urputně dorželo se souepřem krok. Sekundovalo mu velmi zdatně a zdálo se, že Lázně budou mít s potvrzením role favorita velké problémy. I Motor totiž dokázal na branku hostů pár střel vyslat a nidky nevíte, co do branky může spadnout. Pro hosty bylo ale důležité, že se jim podařilo ve dvaadvacáté minutě ujmout se vedení, po přesném zásahu Radka Mašína. Odskočit na rozdíl dvou branek už byl však pro Lázně nadlidský úkol, zkrátka to nešlo. Lázně musely být proti urputnému Záchlumí trpělivé. Není se tak příliš čemu divit, že se do šaten odcházelo za stvau 0:1.

Rychlé branky a nedostatek sil

Hned na začátku druhé půle se však Lázním podařilo uskutenit veledůležitý krok. Hned v první minutě se do sítě nerozkoukaných domácích trefil Jan Jelen a o dvě minuty déle jej dorazil Jaroslav Sak. Neuplynulo ani pět minut a bylo rozhodnuto. Pro Motor to bylo kruté, během chvíle přišel o vše. Sice ještě chvíli bojoval, ale pak mu došly síly i víra a ve zbytku utkání už nebyl schopen držet s Lázněmi krok. Hosté už zápas jen v poklidu dohrávali a ještě se jim podařilo přidat pár góly. Krátce po sobě se později trefili ještě jednou Jaroslav Sak a Karel Praizler, kteří společně zvýšili na 5:0. Záchlumí bylo na dně a posledních dvacet minut bylo už skutečně jen pouhou formalitou. V poslední minutě ještě sice jednou, naposledy, upravil skóre Karel Praizler na konečných 6:0. To už ale nic nezměnilo. Lázně vyhrály 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - K. Štrejn [-] , M. Voříšek [-] - M. Vácha [-] , V. Malík [-] - M. Štrejn ml. [-] - M. Karvaš [-] , L. Dýdek [-] , L. Hrabák [-] , D. Kasič [-] (62. A. Sabovčík [-] ) , M. Miškovič [-] (52. J. Mička [-] )

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
L. Sedlecký [-] - R. Zabloudil [-] , P. Hospodářský [-] , K. Praizler [-] , D. Brunner [-] , P. Rašín [-] , J. Sak [-] (62. M. Pohlot [-] ) , F. Vacata [-] , R. Mašín [-] (70. J. Nevařil [-] ) , J. Jelen [-] , P. Hampapa [-]

ŽK: 65. K. Štrejn - 13. R. Zabloudil .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Uhlíř Jan - HORNÍK Miloslav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.