Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:00

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Halže přestřílela Damnov


Branky


0

Nováček soutěže na sebe opět rázně upozornil a ukázal, že se s ním letos prostě musí počítat. Nikdo si v utkání s ním nemůže být ničím jistý. O tom by své mohl vyprávět i Sokol Damnov, který narazil na Halži v pátém kole a zápas se mu úplně vymkl z rukou. Damnovu se sice letos příliš nedaří, ale stále by na jeho kvality nikdo zapomínat neměl. V Halži si jich ale příliš neužili. Celý zápas dirigovala Čechie, která nakoenc zaslouženě vyhrála 6:2 a posunula se zase o kousek výš. Je osmá, ale stále má oproti ostatním ještě zápas k dobru, i když je to zápas s favorizovanou Stráží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šály dal Damnovu naději, pak jí sebral Kormoš

Halže se ihned na začátku ujala iniciativy a začala souepře přehrávat. Vše se dělo pod její taktovkou. Hrála pohledný kombinační fotbal a vytvářela si i dost šancí. Není se, co divit, že už od desáté minuty vedla zásluhou René Mrenky 1:0. Damnov byl prakticky celý první poločas od balónu odříznut a moc si ho neužil. Halže dál zápasu vládla a postupně přicházely další šance. Využít další se ale podařilo až Karlu Bauerovi v sedmadvacáté mintuě. Zdálo se, že Halže je skvěle rojetá a před odchodem do šaten jí nemůže nic zastavit. Pak to ale přišlo. Protiútok souepře a přesná trefa Erika Šályho. Některé týmy by to možná zaskočilo, ne tak ale Halži. Ještě, než sudí stačil hvízdnout do píšťalky, srazil hosty zpět do kolen Lukáš Kormoš. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:1.

Šály se snažil dál, marně

Ani ve druhé půli se nemusela Čechie na hřišti dlouho rozkoukávat. Damnovu ale naopak žádné dlouhé probírání se nedopřála. Po párm inutách skóroval Milan Trefilík a bylo vlastně rozhodnut. Později se sice ještě podařilo snížit snaživému Eriku Šálymu, ale to už nic neznamenalo. Na více už se totiž Damnov nezmohl. V poslední desetiminutovce navíc ještě pro jistotu přidali další trefy Lukáš Kormoš a znovu Milan Trefilík, a tak nakoenc zápas skončil jasně v poěmru 6:2.

Šály se snažil dál, marně



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - L. Lazorka [-] , M. Soukup [-] , L. Kormoš [-] , T. Vávra [-] (67. J. Typovský [-] ) , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Bauer [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Šašek [-] , L. Král [-] , E. Šály [-] , R. Šašek [-] , J. Lancígr [-] , P. Kolář [-] , P. Kopáček [-] , K. Duda [-] , J. Marcell [-] , O. Šebor [-]

ŽK: 42. L. Kormoš , 44. M. Soukup , 62. J. Korda , 75. R. Mrenka - 44. E. Šály .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Loukota Petr - MATOUŠEK Milan (N), MAJERČÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.