Největší tahák soboty ovládly Lázně


Branky


0

Po absoltně perfektním výkonu v minulém kole si někteří možná dovolili favorizovat o trochu více aktuálně skvěle hrající Studánku, oproti hůře se rozjíždějícím Lázním. Na hřišti byl zápas ale zcela vyrovnaný a po většinu času bylo vyrovnané i skóre. Dynamo sice dvakrát vedlo, ale domácí dokázali vždy rychle zareagovat. Remíza by zápasu určitě slušela a byla by spraveldivá. Bohužel pro Studánku však v devadesáté minutě, doslova za pět minut dvanáct, chladnokrevně rozhodl Jaroslav Sak. Tři body zůstaly v Lázních a pro ambiciózní Studánku je to velmi krutá ztráta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně dokázaly nepříjemný vývoj srovnat

Dynamo začalo velmi dobře, už v šesté mintuě dokázal přesným zásahem poslet Studánku do vedení Martin Vlček a zdálo se, že hosté si dnes půjdou pro další kontrolovanou výhru. Lázně ale nejsou tým, kterému je snadné odskočit, i když je pravdou, že párkrát mohlo Dynamo ještě ten extra důležitý krok udělat. To se ale nepodařilo. Lázně se po prvním inkasování semknuly a dokázaly svou svatyni precizně bránit. Stále ale byly v nevýhodné pozici, s níž je proti Studánce vždy těžké něco udělat. Nakoenc se ale podařilo využít odmácím jedné chyby soupeře a v sedmadvacáté minutě se povedlo učinit velmi důležité vyrovnání, které nejspíš ovlivnilo celý vývoj utkání. Trefil se Martin Surovčík. Studánka rázem nevedla a musela se tedy trochu stáhnout a hrát o něco opatrněji. Své šance nevyužila a teď musela být trpělivá. Ale i to zvládala dobře. Takticky to bylo velmi vydařené a hodně zajímavé utkání v podání obou týmů. A tak se do šaten odcházelo za stavu 1:1. 

Vlček opět vystihl úvod, Dynamo dopadlo ale beztak krutě

Studánka se rozhodla, že zkusí Lázně opět ihned zaskočit, a to se znovu povedlo dokonale. Hned v úvodu se podruhé trefil Martin Vlček a Dynamo bylo opět na dobré cestě. Lázním se ale podařilo velmi rychle odvětit a nepustit Studánku do žádného úniku. Pavel Rašín nepotřeboval k druhéu vyrovnání ani tři minuty. A tak opět začala opatrná tahanice. Oba týmy podaly velmi kvalitní výkon. Nikomu se nechtělo hru nějak více otevřít, a tak se dlouho nikdo netrefoval. Už to vypadalo, že zápas dojde k zasloužené remíze, ale v devadesáté minutě využil nepozornosti mírně aktivnějších hostujících beků Jaroslav Sak, který velmi krutě srazil soupeře do kolen. Pro Lázně to bylo perfektně zvládnuté utkání, pro Studánku i přes skvělý výkon velmi krutý konec. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Já si myslím, že Studánka byla velmi kvalitní soupeř, který má ve svém týmu hodně kvalitních hráčů. Prvních pětadvacet minut byla určitě lepší, ale my jsme pak začali hru vyrovnávat a nenechali jsme se zahanbit. Iniciativu jsme si střídali. Zápasu by asi víc slušela remíza, ale my jsme měli více štěstí. Konečně jsme tak získali důležité tři body a věřím, že teď už se to bude jen zlepšovat.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Mně se ten zápas těžko hodnotí. Byli jsme v něm lepší, ale prohráli jsme. Nepodržel nás gólman, kdežto soupeře ano. Sudí nám neuznal dva góly a zkrátka jsme neměli štěstí. Fotbal prostě nemá logiku. My jsme si své štěstí asi vybrali ve Stříbře a teď už při nás prostě nestálo. Klíčové podle mě bylo to, že musel o poločase střídat Vyšňovský, který mohl určitě ještě být pro tým důležitý. Škoda, prostě to nevyšlo, to je vše. Dnes jsme si ale body zasloužili a já nemám klukům, co vytknout.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - R. Zabloudil [-] (31. P. Rašín [-] ) , J. Zábranský [-] , J. Sak [-] , F. Vacata [-] , M. Surovčík [-] , M. Pohlot [-] (88. J. Kaluba [-] ) , R. Mašín [-] , J. Jelen [-] , P. Hospodářský [-] , P. Hampapa [-] (70. V. Kolář [-] )

TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [2.0] - T. Vlček [-] , D. Lončík [-] , L. Novák [-] (80. J. Holý [-] ) , T. Diviš [-] - J. Klesa [-] , O. Janovec [-] (70. M. Bureš [-] ) , M. Ruda [-] , P. Kotva [-] - M. Vlček [-] , J. Vyšňovský [-] (46. D. Marek [-] )

ŽK: 15. J. Vyšňovský , 45. P. Kotva .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ŠAŠEK Miroslav (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.