4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zůstal neporažen, Motor zase bez bodu


Branky


0

V neděli se spolu střetli dva týmy z opačných konců tabulky. Zatímco poslední Záchlumí ještě během čtyř zápasů, včetně tohoto, nebylo schopné získat jediný bod, domácí Kostelec během nich zase nenašel přemožitele a společně s Přidmou se dělí o první příčku. Záchlumí nedokázalo pomoci ani to, že Kostelec hrál od dvaatřicáté minuty jen v deseti hráčích. Domácí se během první půle třikrát prosadili a ve druhé půli už pak neměli problém si své vedení udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec se ujal rychlého vedení

Zápas ještě ani pořádně nezačal a míč už se třepal v záchlumské síti po přesné trefě Davida Kolářského. Záchlumí bylo zaskočené a Kostelec měl i nadále navrch. Ve velkém teple se sice nehrálo tak dobře a spíše se s těžkostí bojovalo, ale přesto diváci sledovali celkem kvalitní utkání, především v podání KOstelce, který hrál dobře jak v obraně, tak v ofenzivě. Zahazoval ale jednu šanci za druhou a Záchlumí se díky tomu zbytečně dlouho drželo v hře. V jedenadvacáté minutě se ale podařilo zvýšit na 2:0 záložníkovi Radimu Lokvencovi a to hru trochu zklidnilo. Záchlumí pak ale vykouzilo naději vyloučení Davida Nového ve dvaatřicáté minutě. Když se ale o chvíli déle trefil znovu Radim Lokvenc, který i napodruhé uspěl střelou z úhlu na zadní tyč, bylo už téměř rozhodnuto. Kostelec po půli vedl 3:0 a Záchlumí na nějaký obrat určitě nevypadalo.

Kostelec hrál opatrně zezadu

Kostelec se rozhodl především zajistit pořádně obranu, které vévodil fantastický Florián, který Motoru nedovolil v podstatě nic. I proto měl Kosteelc i nadále navrch, ale tempo výrazně opadlo. Přesto si domácí vytvořili jsště mnoho šancí a několirát ještě mohli zvýšit. Dlouho se jim to však nedařilo, ale s blížícím se koncem už to bylo v podstatě jedno. Především pak ve chvíli, kdy to tam v jedenaosmdesáté minutě konečně spadlo Lukáši Honzíkovi, který využil pokutového kopu. Na výsledku pak už nic neměnilo ani snížení Matěje Váchy nádhernou a nechytatelnou střelou v posledních minutách zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Opět jsme museli lepit sestavu a do branky musel znovu hráč. Nicméně, i tak jsme chtěli vyhrát. Řekl jsme klukům, ať dají hlavně rychlý gól a oni dali gól ve čtyřicáté sekundě. Pak už to byl ale takový boj, přesto jsme půli vyhráli 3:0 a bylo v podstatě rozhodnuto. Přesto mě zase mrzí velké neproměňování šancí. Od dvaatřicáté minuty jsme sice hráli jen o deseti hráčích, ale i tak jsme měli navrch a šance jsme měli. Trefili jsme se už ale jen jednou. Záchlumí nám zase hrozilo z rychlých brejků, ale my jsme to už nějak ohlídali. Druhá půle už sice nebyla tak kvalitní, jako ta první, protože jsme hráli hlavně opatrně. Důležité ale je, že máme body.

TJ Motor Záchlumí
TJ Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
L. Král [-] - R. Průcha [-] , R. Lokvenc [-] , L. Touš [-] , M. Steiner [-] (82. P. Masař [-] ) , J. Pešík [-] (81. M. Kolářský [-] ) , D. Nový [-] , D. Kertys [-] , D. Kolářský [-] (70. F. Hyťha [-] ) , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Tót [-] , M. Karvaš [-] , K. Štrejn [-] - J. Zajaroš [-] , V. Malík [-] , M. Vácha [-] - M. Štrejn ml. [-] , M. Miškovič [-] , D. Kasič [-] - V. Vácha [-] (46. L. Dýdek [-] )

ŽK: 2. D. Nový , 44. L. Honzík , 77. M. Steiner - 53. V. Malík , 55. K. Štrejn , 67. L. Dýdek , 75. M. Karvaš . ČK: 32. D. Nový - 80. M. Karvaš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fanfule Adam - BEZVODA Václav (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.