Stříbro poprvé padlo, nevyzrálo na Studánku


0

Nádhernou přestřelku sledovali diváci na hřišti Stříbra, kam dorazila ambiciózní Studánka. Domácí Stříbro začalo sice lépe a během chvíle vedlo 2:0, Studánka se ale nevzdala a dokázala zápas v průběhu utkání otočit a nakoenc vyhrála těsným rozdílem 4:3. Oba týmy se tak v tabulce vyrovnaly na devíti bodech. Díky skóre je ale Stříbro stále druhé a Studánka čtvrtá. Mezi ně se vklínil ale ještě Kostelec, který má však ještě nedělní zápas k dobru. Bude v něm jasným favoritem, a tak pravděpodobně Stříbro klesne a týmy se seřadí v tabulce za sebou, tedy pokud do tohoto souboje nepromluví ještě také Bezdružice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro začalo famózně

Domácí tým na nic nečekal, do utkání vlétla a dařilo se mu skvěle. Jaho start byl nečekaně skvělý a zdálo se, že dnes to bude jasně v jeho režii. Už ve druhé minutě totiž otevřel skóre Zdeněk Slába a v šesté minutě s k němu přidal ještě Petr Sásik, který tak oslavil čerstvě narozenou dceru, a tak měl po několika málo minutách Baník zápas velmi slibně rozjetý. Studánka se ale rozhodit nenechala, okamžitě začala uslivat o vyrovnání a pomalu se dostaávala do hry. A netrvalo douho a podařilo se vsítit kontaktní branku Josefu Vyšňovskému. Studánka pak měla očividně navrch, dokázala souepře přehrávat a už v osmnácté minutě smazala jeho náskok definitivně, když se trefil také Jakub Klesa. To byl v podání Dynama perfektní comeback. Pak se ale hra hodně uklidnila a oba týmy se zaměřily zejména na vyztužení obran. Přesto diváci sledovali stále nádherné útočné utkání, i když už se ve druhé půli žádné branky nedočkali.

Studánka přebrala taktiku Stříbra

Povedený začátek. To je asi sousloví, které nejlépe charakterizuje oba poločasy. V každém ale zářil jiný tým. Do druhé půle vlétla lépe Studánka, která se už po minutě dočkala prvního vedení v zápasu, které jí zařídil Josef Vyšňovský. Stříbro sice dokázalo rychle reagovat vyrovnáním Michala Petrašky, ale o dvě minut později se trefil Josef Vyšňovský potřetí a tentokrát už to bylo rozhodující. Stříbro se vy zbytku utkání sice hodně snažilo, ale zkušená Studánky už si zápas, dá se říci, ohlídala. A tak se nakonec Dynamo dočkalo cenného vítězství za tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Z výsledku utkání jsme všichni zklamaní. Řekl bych, že herně jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme neuhlídali soupeřovy standradky, především pak jednoho jediného hráče, který dal hattrick. Další naše bolest pramenila z obrovského maření šancí. No nic. Utkání už je ale za námi, musíme zvednout hlavy a jít dál. Musíme se soustředit na další zápasy.

TJ Dynamo Studánka
Dynamo Studánka: Studánka se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - P. Sásik [-] (46. P. Smolek [-] ) , A. Mikulovský [-] , M. Kovačka [-] (58. M. Charvát [-] ) , J. Trnka [-] , A. Šimek [-] , Z. Slába [-] (32. J. Balogh [-] ) , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-]

TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - P. Kotva [-] , L. Novák [10.0] , D. Lončík [-] , T. Vlček [-] - J. Klesa [-] , J. Hubálek [-] (72. R. Mráz [-] ) , O. Janovec [-] , T. Diviš [-] (62. J. Holý [-] ) - M. Ruda [-] , J. Vyšňovský [-] -

ŽK: 10. Z. Slába , 40. P. Sásik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rada Aleš - HONZÍK Michal (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.