2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže je na vlně, po Lázních si smlsla také na Kšicích


Branky


8. M. Šťastný , 81. K. Dýdek - 41. R. Mrenka (p.) , 53. R. Mrenka , 70. M. Trefilík , 90. J. Pýcha
0

Další velký úspěch nováčka soutěže. Halže měla velkou smůu už před sezónou, když se losovaly zápasy. Namísto poklidnějšího rozjezdu totiž narazila v prvních čtyřech kolech na ty téměř nejlepší týmy a tato smůla jí neopustí ani v kole pátém, v němž narazí na vícemistra ze Stráže. Přesto se Halže zahanbit nenechává a stará se asi o největší pozdvižení při jednotlivých kolech. V tom minulém si poradila rozdílem 5:0 s Lázněmi a tentokrát smetla dalšího favorita, Sokol Kšice, na jeho, pro mnohé neoblíbeném, hřišti 2:4. Nicméně snadné to nebylo, Halže nejprve prohrávala, pak sice zápas otočila, ale do poslední chvíle musela být nervózní. O rozhodující branku se postarala až v devadesáté minutě. Přesto má další tři body a v tuto chvíli už je v té lepší polovině tabulky, v ní už minimálně do příštího týdne zůstane.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Kšice dlouho vedly, hostům pomohla penalta

Domácí byli od začátku zápasu lepším týmem, což už v osmé minutě svou trefou ztvrdil Michal Šťastný. Kšice od té doby vedly, soupeře dál přehrávaly a dostávaly jej pod tlak. Halže nebyla ve své kůži. Na nepříjemném kšickém terénu si nedokázala pořádně přihrát a balóny hodně ztrácela. Po většinu času tak musela hlavně bránit, ale nevzdávala se, bojvala o udržení se ve hře a nedovolila soupeři nevýšit, i když od toho párkrát nebyl daleko. Nakonec byli za svou urputnost odměněni hosté, kterým sudí nabídl ke konci půle penaltu, které využil René Mrenka, a tak bylo vyrovnáno.

Kšice závěr ještě zdramatizovaly, ale na více už nedosáhly

Kšice byly v první půli jasně aktivnější ,ale ze své převahy nevytěžily nic, a tím se sami hodně podrazily. Ve druhé půli už to nebyly tolik ony a z jejich strany se začaly množit chyby, které dovolovaly zase více hostům, a ti jich využívali. Halže se díky tomu dostala už ve třiapadesáté minutě do vedení zásluhou druhé trafy Reného Mrenky, a když v sedmdesáté minutě ještě zvýšil Milan Trefilík, šlo to s domácími už hodně z kopce. Kšice se ale nevzdaly, stále více se tlačily do ofezivy, až nakoenc v jedenaosmdesáté minutě snížil Kamil Dýdek, který tak utkání ještě výrazně zdramatizoval. Kšice pak daly všechny síly do vyrovnání, ale toho využil Jakub Pýcha, který v devadesáté minutě rozhodl čtvrtým zásahem Halže. Konec. Halže se postarala o další senzaci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Po herní stránce to byla dnes v našem podání tragédie. Hodně jsme ale bojovali a měli jsme i štěstí, které se nás drželo, jako klíště. Myslím, že výsledek předvedené hře neodpovídá, nicméně, hraje se na góly a těch jsme dali více.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Janout [-] , P. Kaprhál [-] , N. Škornička [-] , M. Volf [-] - I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , L. Bordeniuc [-]

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - L. Lazorka [-] , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Bauer [-] (80. J. Pýcha [-] ) , L. Kormoš [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , D. Karmazin [-] , K. Horák [-]

ŽK: 30. L. Kormoš , 51. R. Mrenka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠETLÍK Ivan (N), KAIZLER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.