Dramatický zápas prvního s posledním pro sebe nakonec získaly Kozolupy


Branky


10. V. Sláma , 19. J. Čech , 51. J. Čech , 61. V. Tugui - 10. M. Kulhánek , 64. J. Šnajdr , 68. J. Šnajdr (p.)
0

Domácí vedli už 4:1, jenomže Kožlany rychle snížily na rozdíl jediné branky a měly ještě spoustu času na vyrovnání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zápas na velmi těžkém terénu za stálého deště byl vyrovnaný a ačkoli se střetl první s posledním týmem , nebyl tabulkový rozdíl vůbec znát. Na krásný úvodní gól domácích , kdy střelec po křížném vysunutí od spoluhráče hostujícího brankáře efektně přeloboval , zareagovali hosté bleskově a ihned po rozehrání vyrovnali.Až do konce poločasu pokračoval urputný boj s příležitostmi na obou stranách , avšak jednu branku přidali jen domácí zásluhou Čecha.

 

Když domácí na začátku 2. půle přidali třetí a po šedesáti minutách nádhernou křížnou ranou z hranice vápna i čtvrtou branku , vypadalo to na klidný závěr zápasu.Jenže poté si vzal slovo bojovník v dresu hostí Šnajdr , který strhnul celé mužstvo a nejprve brankou ze hry a následně z pokutového kopu zápas zdramatizoval.Ve zbylých dvaceti minutách se hosté snažili,ale i přes obrovskou šanci v 91. minutě se jim nakonec vyrovnat nepodařilo.Domácí nakonec zápas ubojovali a dovedli do vítězného konce , ale hosté si dle mého názoru minimálně bod v utkání zasloužili.Ke cti hráčů obou týmů slouží i to , že i přes 8 žlutých karet , které vyplynuly z průběhu hry , nebyl k vidění žádný ostrý skluz či nefér zákrok...

 

Autor: JAROSLAV FINKLAR



Počet diváků: 45. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - DAVÍDEK Tomáš (N), JÍCHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.