0:1
(0:0)
58. J. Slach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jednoho gólu dopadl lépe pro hosty


Branky


58. J. Slach
0

Radkovice nezažívají úplně povedený vstupd do sezóny a po čtyřrch kolech měli na svém kontě pouze čtyři body. Všechny ale získali doma a tak chtěli i nyní o nějaký ten bod soupeře obrat. Soupeřem jim ale byl Nepomuk, který letos prohrál pouze z lídrem soutěže z Losiné. Zápas ve, kterém měli hosté značnou převahu nakonec rozhodl až střídající žolík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Úvodní minuty zápasu byli vcelku vyrovnané alebez větších šancí. Po první desetiminutovce ale hosté začali přebírat otěže zápasu. Vytvořili si několik slibných příležitostí. Domácí ale držel nad vodou výborný Tomáš Šebesta. Došlo i k několika sporným situacím ve vápně alepíšťalka zůstala němá. Do šaten se tak šlo za stejného stavu jako s z nich vycházelo.

Žolík rozhodl

V poločasové přestávce musel odstoupit jeden z hráčů hostů a najeho místo přišel Jiří Slach. Obraz hry se příliš nezměnil oproti první půli. Přicházely šance hostů a domácí se spíše jen bránili. V 58. minutě přišel první gólový okamžik zápasu. A to scela zaslouženě na straně hostů. Jan Rous zátáhl balon po do vápna kde našel zpětnou přihrávkou Jiřího Slacha a ten už neměl problém uklidit balon do poloodkryté brány. Tlak hostů pokračoval i v dalších minutách. V 80. minutě přišla další rána pro domácí, tnetokrát v podobě druhé žluté karty pro Tomáše Kutku. V posledních minutách zápasu vrhli domácí vše do útoku. Zajímavou možnost měl v poslední minutě jeden z útočníků Radkovic ale na poslední chvíli mu balon upálil stoper hostí. Zápas tak skončil těsnou výhrou Nepomuku, který tak drží krok s čelem tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Jiří Slach (FK Nepomuk): "Jeli jsme tam s tím, že jsme ani nevěděli zda se bude hrát. V Nepomuku nehrálo áčko a tak jsme si čtyři vypůjčili. Hřiště tam ale bylo v pořádku a tak se hrálo. Domácí zlobili pouze prvních deset minut, pak si myslím, že jsme měli převahu. Došlo i k několika sporným situacím ve vápně, rozhodčí je ale jako penaltové neposoudil. Zaslouženě jsme vyhráli. Jsme rádi za to, že sbíráme body, soutěž je letos těžší než minulý rok, kvůli týmům co spadli."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
T. Šebesta [-] - M. Brada [-] , T. Kučera [-] , Z. Bultas [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] , P. Vlček [-] (37. K. Valenta [-] ) , J. Janeček [-] (59. T. Pánovec [-] ) , M. Velich [-] , F. Březina [-] (26. P. Sikyta [-] )

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - V. Švec [-] , V. Janoch [-] , M. Lukeš [-] , P. Osuský [-] , J. Martínek [-] (78. V. Semerád [-] ) , M. Baran [-] , M. Baran [-] , J. Rous [-] , P. Kalabza [-] (59. J. Růžička [-] ) , M. Kepka [-] (46. J. Slach [-] )

ŽK: 46. T. Kutka , 65. D. Fiala , 78. M. Brada . ČK: 80. T. Kutka .
Hráči zápasu: J. Slach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - HEŘMAN Václav (N), VIKTORA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.