1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přešticím skvěle vyšel vstup do sezony


Branky


0

Nový ročník odstartoval duel mezi Štenovicemi a Přešticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali otočit nepříznivý průběh

Úvod nové sezony nezastihl týmy v úplně optimálním rozpoložení, obzvláště domácí měli velké potíže se sestavou. Ze základní jedenáctky chybělo hned několik důležitých opor, včetně nejlepšího střelce loňského ročníku Tomáše Belana.

Zápas byl od prvních minut poněkud vlažný, hrálo se v nepříjemném horku. Přeštice měly mírnou územní převahu a snažily se diktovat tempo zápasu. Ve 13. minutě ovšem přišla chyba z kopačky jednoho z hostujících hráčů, které domácí fotbalisté využili k rychlému protiútoku, na jehož konci mohli slavit gól. Střelecký účet Štěnovic v sezoně 2016/2017 otevřel Radek Haišman. Hosty ale tato inkasovaná branka spíše nabudila a začali svého soupeře přehrávat. Ve 20. minutě se jim podařilo vyrovnat, domácího brankáře překonal záložník Michal Brada. Od tohoto momentu už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a bylo otázkou času, kdy se Přeštice ujmou vedení. To se jim podařilo v 31. minutě, kdy se střelecky prosadil Václav Klokan a hosté tedy vedli. O pět minut později se opět vlnila síť za domácím brankářem, úspěšným střelcem se stal Jan Viktora. Přeštice se tedy díky zlepšení v poslední čtvrthodině mohly těšit z dvoubrankového vedení.

Hosté si své vedení pohlídali

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hosté i nadále kontrolovali hru a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Štěnovice měly pouhé náznaky šancí, ale brankář hostí mohl zůstat klidný. Hostům se navíc povedlo po čtvrthodině hry přidat čtvrtou branku a bylo rozhodnuto. Do střelecké listiny se zapsal Vladimír Čížek. Od tohoto momentu se utkání spíše jen dohrávalo, na hráčích obou týmů bylo vidět vyčerpání z nepříjemného počasí, a tak se nikdo nikam nehrnul.V 82. minutě byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen střelec čtvrté branky Vladimír Čížek, na výsledku to ale už nic nezměnilo. Přeštice si tedy na úvod sezony připsaly velmi pěkný výsledek ze hřiště třetího týmu loňské sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Chybělo nám hned několik hráčů ze základní sestavy, což se na naší hře určitě projevilo, ale na to se nechci vymlouvat. Soupeř nás přehrával ve všech směrech a po zásluze zvítězil. Musíme to skousnout a jít dál.

FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Úvod zápasu nám vůbec nevyšel, dostali jsme rychlý gól. Pak jsme se ale zlepšili a podařilo se nám ještě do poločasu skóre otočit. Na to, že jsme nebyli kompletní, to je pěkný vstup do sezony, musím hráče pochválit za skvělý týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - M. Grasl [-] , V. Hostačný [-] , M. Barnáš [-] , M. Boček [-] , J. Nový [-] - R. Haišman [-] , J. Papež [-] , M. Fabián [-] (46. P. Lodl [-] ) - P. Volf [-] , I. Tovstyy [-]

FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - M. Švarc [-] , J. Bešta [-] , V. Klokan [-] (67. J. Míka [-] ) , J. Stehlík [-] , M. Zoubek [-] (85. P. Fabián [-] ) , T. Benedikt [-] , V. Čížek [-] , M. Brada [-] (84. J. Gruszka [-] ) , J. Viktora [-] , M. Bouc [-]

ŽK: 70. J. Nový - 36. V. Čížek . ČK: 82. V. Čížek .
Hráči zápasu: M. Bouc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Homr Michal - JIRKA Pavel (N), URBAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.