3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravice vybojovala v domácím derby tři body


Branky


23. V. Urban , 34. P. Kuča , 90. V. Urban - 61. M. Martínek
1

Po minulé plichtě si Moravice v přespolním derby spravila chuť na Melči.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vesnice ležící od sebe pouhé dva kilometry se proti sobě utkaly v 11. kole III. sk. B. Po úvodních třiadvaceti minutách vyrovnané útočné hry rozseknul bezbrankový výsledek domácí forvard Václav Urban. Záložníci hostů přišli ve středu hřiště o míč, kterého se zmocnil dravý útočník. Ten se vyřítil sám na gólmana a trefil se do jeho sítě.

 

Hosté se snažili svého soupeře překombinovat, ten však jejich tlaku úspěšně odolával, případně šly jejich střely vedle branky. Ve 34. minutě zvýšil náskok moravických Pavel Kuča. Do konce první půle už žádný gól nepadl, a tak šly oba celky do kabin za stavu 2:0. 

 

Ve druhé půli začali hosté vyvíjet pořádný tlak. Záložník Michal Martínek se dvakrát ocitl v brejkové situaci, ale gólman domácích Soldán jej pokaždé vykombinoval, snížil mu úhel a záložník střílel vedle. V 61. minutě se ale Martínek dočkal. Míč si po lajně potáhl jeho týmový kolega Macko, nacentroval míč do vápna, kde se ho obrana nedokázala okamžitě zbavit. Toho využil Martínek a po zemi skóroval do brány. Pět minut na to mohl Martínek srovnat, když jeho hlavička, po zahrání přímého kopu, těsně prosvištěla kolem kysny.

 

Hosté byli hladoví po srovnání, hráli otevřeně a vysouvali se. Žádnou šanci ovšem neproměnili. Namísto toho přišli v půlce hřiště o míč, do brejku se dostali dva útočníci Moravice, z nichž úspěšně překonal brankáře Václav Urban. Chvilku na to ukončil rozhodčí zápas a domácí šli pod sprchy se třemi body v kapse.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravice
Smolek Jan: Kluci dnes bojovali se stejným nasazením jako ve Slavkově. Nevypustili ani jeden souboj, hráli podle toho, co jsme si řekli před zápasem. Hlavně Urban se nám opět střelecky prosadil a gólman Soldán držel naše šance na 3 body do poslední minuty.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň: Moji kluci se snažili, ale neměli štěstí na zakončování. První půle byla z naší strany lepší kombinačně, více šancí ovšem měla Moravice. Druhý poločas se kluci zvedli, snížili náskok domácích a otevřeli obranu. Snažili se srovnat, místo toho dostali třetí gól. Soupeř měl výborně chytajícího gólmana, jejich obrana držela offsidovou lajnu, ve středu měli super hráče, který tvořil hru.



Sestavy


TJ Moravice
R. Soldán [-] - J. Smolek [-] , J. Navrátil [-] , J. Smolek [-] - M. Kremser [-] , V. Urban [-] , M. Číp [-] , J. Keller [-] (46. D. Hroško [-] ) - P. Kuča [-] (58. F. Hendrych [-] ) , M. Kolář [-] - J. Pavelek [-] (55. M. Kalužík [-] )

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - O. Wáleczek [-] , T. Vícha [-] , J. Chlachula [-] , J. Onderka [-] - D. Schrom [-] , M. Klein [-] , P. Škrobánek [-] (84. J. Honka [-] ) , P. Macko [-] - M. Martínek [-] , O. Stupeň [-] (8. J. Holzbauer [-] ) -

ŽK: 32. V. Urban , 44. J. Smolek , 72. M. Kalužík - 51. J. Chlachula , 72. D. Schrom , 80. M. Martínek , 80. P. Macko , 82. P. Škrobánek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - CURYLO Vítězslav (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 10. 2016 21:41
Moravice musí doma zabrat, na druhou stranu hosté mají extragólového Martínka. Tipuji remízu.