M. Fiedler 65. (vl.)
O. Bedrich 74.
2:5
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Stěbořice v pohodě přejely Kobeřice


Branky


65. M. Fiedler (vl.) , 74. O. Bedrich - 5. P. Fiedler , 17. O. Šmalec , 23. M. Josefus , 44. D. Burda , 45. M. Josefus
0

Stěbořice kvůli nemocem přijely ve značně oslabené sestavě, přesto si v klidu s domácími Kobeřicemi poradily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice hrály bez sedmi hráčů základní sestavy, přesto nedaly Kobeřicím žádnou šanci a na trávníku kralovaly po celý zápasi. Hostující ekipa se ujala vedení už v 5. minutě když Michal Jamnický narýsoval přesný centr na Pavla Fiedlera, pro kterého nebyl problém dopravit míč do brány – 0:1. Druhá branka padla jako přes kopírák, jen s tím rozdílem, že do listiny střelců se zapsal Ondřej Šmalec – 0:2. Ve 23. minutě vyslal kolmici Michal Jamnický na Michala Josefuse a ten střelou přesnou jako hodinářská práce zakončil – 0:3. V závěru poločasu ještě Stebořice dorazily Kobeřice dvěma zásahy. Nejdříve ve 44. minutě vymetl David Burda svou střelou všechny pavouky ze sítí – 0:4. Chvíli na to, dopravil roh Davida Burdy za nešťastného brankáře Kobeřic Jakuba Stříbného svou druhou trefou Michal Josefus – 0:5. 

 

Po přestávce pokračoval trvalý tlak Stěbořic, které hrály ale příliš bohorovně a se svými šancemi zacházely značně macešsky. Dvakrát byl neúspěšný Vojtech Kramný. Jedenkrát Michal Jamnický, Pavel Fiedler a Ondřej Šmalec. Kobeřice tak z ojedinělých šancí snížily skóre na přijatelný rozdíl. V 65. minutě si srazil balon do vlastní sítě nešťastně stěbořický Martin Fiedler – 1:5. Účet zápasu dovršil o devět minut později hlavou Ondřej Bedrich – 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Všechno bylo úplně špatné. Byl to nejhorší výkon, co jsme předvedli.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme hráli hodně dobře. Ve druhém domácí korigovali, i když jsme ho pořád měli pod kontrolou. Zápas jsme chtěli kvůli chřipce odložit, ale domácí na to nepřistoupili, tak jsme tam jeli se dvěma dorostenci ve věku čtrnáct a šestnáct let, kteří se toho zhostili perfektně. Navíc, aby nás bylo jedenáct, jsme museli z fotbalového důchodu povolat Libora Rončku, který zahrál výborně a ještě teď to dlouze vydýchává (smích).



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - J. Návrat [-] , P. Hlawenka [-] , R. Hahn [-] , L. Rycka [-] , O. Bedrich [-] , J. Bitomský [-] (72. D. Lasák [-] ) , L. Mrva [-] , A. Lasák [-] , L. Jašek [-] , A. Oberherr [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , O. Šmalec [-] , V. Kramný [-] , M. Fiedler [-] , L. Rončka [-] , P. Fiedler [-] (85. R. Ondráček [-] ) , L. Burda [-]

ŽK: 53. O. Bedrich - 3. L. Burda .
Hráči zápasu: J. Stříbný - M. Jamnický .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - STANKE Vladimír, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.