Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice přejely odevzdané Vávrovice


Branky


0

Stěbořice si bez problémů poradily na svém hřišti s Vávrovicemi, kdy jim nasázely pět branek. O branky se podělili Kokošek se Šmalcem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice si pochutnaly na zcela bezbranných Vávrovicích a jen výborný výkon jejich brankáře Lubomíra Banetky je zachránil od většího přídělu. Domácí šli do vedení po deseti minutách, když přesnou přihrávku Pavla Vavrečky zužitkoval s naprostým klidem Roman Kokošek, jenž balon procedil skrze Banetku – 1:0. O sedm minut později po přihrávce Michala Josefuse uklízel míč do prázdné branky Ondřej Šmalec – 2:0. Po druhé brance Vávrovice už na hřišti prakticky neexistovaly a hru plně ovládaly Stěbořice. Ve 41. minutě stál na konci pěkné kombinační akce Roman Kokošek a vsítil třetí branku svého mančaftu – 3:0. 

 

Druhý poločas už byl jasně v réžii Stěbořic. Čtyři minuty po přestávce se po rohu dostal odražený balon k Ondřeji Šmalcovi, který ho přímo z voleje poslal za záda bezmocného Banetky – 4:0. Pak přišly velké chvíle strážce hostující svatyně. Postupně si na něm vylámali zuby Roman Kokošek, Michal Jamnický a Jakub Fiedler. V samém závěru zápasu však kapituloval popáté, když po samostatné akci uzavřel skóre zápasu a zkompletoval hattrick Kokošek – 5:0. Stěbořice se výhrou dotáhly na vedoucí trio, které však své zápasy hraje až v neděli. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Zápas jsme měli prakticky celý zápas pod kontrolou. Kdyby jsme vyhráli větším rozdílem, nikdo by se nedivil. Vávrovice se mi zdáli odevzdané.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Do první vstřelené branky jsme hráli jakž takž. Po druhém vstřeleném gólu už byl na hřišti pouze jediný mančaft. Výborný byl brankář Banetka, který nám vypomáhal z béčka, ten nás zachránil od většího přídělu.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - R. Kokošek [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , P. Vavrečka [-] (53. O. Šumbera [-] ) , M. Josefus [-] (61. P. Fiedler [-] ) , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , O. Šmalec [-]

FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] , J. Štencek [-] , J. Skalík [-] (61. J. Schneider [-] ) , J. Lichovník [-] (41. R. Schreiber [-] ) , D. Kříž [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] (84. V. Nevřala [-] ) , F. Mužík [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-]

ŽK: 54. T. Šenk .
Hráči zápasu: P. Vavrečka , R. Kokošek - L. Banetka .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ČECH Zdeněk, BLAGA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.