2:1
(1:0)
81. R. Höpp
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice vydřely vítězství


Branky


0

Hoštice si vypracovaly více šancí, ale díky střelecké nemohoucnosti vyhrály pouze o gól

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice podaly utrápený výkon a k vítězství se doslova prokousaly. Po osmi minutách zaváhal v šanci hostující Josef Demko, který neuspěl v samostaném nájezdu. Na druhé straně se stejně vedlo Lukáši Baďurovi a Ondřeji Šafarčíkovi, jejichž střely skončily mimo bránu. V 17. minutě už domácí borci zvedali ruce nad hlavu, když Jakub Chřibek přeloboval vyběhnuvšího brankáře Pavla Kolára – 1:0. Za chvíli se objevil v nadějných pozicích hoštický  Matěj Malohlava, ale neseřídil správně svá mířidla. V jednom případě neprostřelil hostujícího brankáře. Ve druhém jeho hlavičku mířící do sítě odvrátila hostující obrana do bezpečí. Pět minut před odchodem do kabin vyrazil střelu Ondřeje Šafarčíka brankář Kolár na roh.

 

Druhá půle byla o dobývání bělské brány. V 55. minutě napálil Jakub Chřibek břevno a neujala se ani jeho následná dorážka. Další tutovky zavraždili Ondřej Šafarčík, Matěj Malohlava a Jakub Chřibek. Hosté odpověděli šancemi Michala Michalíka a Jakuba Davida. Teprve v 79. minutě zajistil domácím po přihrávce Lukáše Baďury dvoubrankové vedení křížnou střelou Ioannis Xenitidis – 2:0. Bělá ,ale za dvě minuty zápas zdramatizovala, když střela Reného Höppa zaplula k tyči – 2:1. Hoštice však už Bělou  v závěru zápasu k ničemu nepustily a připsaly si výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Z naší strany to byl utrápený výkon. Měli jsme herní převahu a ve všech směrech jsme byli lepší. Bohužel jsme vyhořeli v koncovce. Naštěstí jsme výhru vydřeli.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Byl to vyrovnaný zápas. Prvních dvacet minut jsme byli lepší. Domácí pak z prvního útoku dali branku. Pak se hra srovnala. Ve druhé půli jsme domácí deset minut zatlačili pak se to, ale otočilo a vsítili jsme druhou branku. Deset minut před koncem jsme snížili, ale domácí nás už pak k ničemu nepustili.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - K. Bitta [-] (81. V. Racko [-] ) , E. Klinger [-] , D. Kašný [-] - R. Blaga [-] , D. Kubala [-] , V. Kopťák [-] , M. Malohlava [-] (68. I. Xenitidis [-] ) , O. Šafarčík [-] , J. Chřibek [-] - L. Baďura [-]

TJ Sokol Bělá
P. Kolár [-] - P. Holuša [-] , M. Michalík [-] , M. Papšík [-] , J. Demko [-] , R. Höpp [-] , M. Jäger [-] (57. J. Pekárek [-] ) , J. Richter [-] (67. R. Václavek [-] ) , J. David [-] , M. Kiai [-] , P. Vybrančík [-]

ŽK: 76. K. Bitta - 68. M. Papšík , 74. M. Michalík .
Hráči zápasu: K. Bitta - M. Michalík , M. Kiai .
Místo: Malé Hoštice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Buček Martin - HUDEČEK Lukáš, PALÁČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.