3:1
(2:0)
51. M. Šeuer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Hlavnici


Branky


15. T. Liška , 31. D. Liška , 56. L. Kirschner (p.) - 51. M. Šeuer (p.)
0

Hlavnice pokračuje v krasojízdě, když v derby porazila Litultovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Hlavnicí a Litultovicemi nabídlo pro oko diváka pěknou podívanou. Litultovice hrály, ale jejich snaha se rozbíjela o pevnou domácí hráz. Na góly a šance byla lepším týmem Hlavnice. Ta šla do vedení v 15. minutě, když nadvakrát propálil litultovického gólmana Kamila Janetzkého Tomáš Liška – 1:0. Uběhlo patnáct minut a David Ochrana vysunul Davida Lišku a ten mazácký nedal Janetzkému šanci – 2:0. Další šance zahodili hlavnický Jan Wollner a David Liška. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácí družiny.

 

Ve druhé části se obraz hry vůbec nezměnil. Litultovice vykřesaly jiskřičku naděje v 51. minutě, když hosté z penalty snížili Markem Šeuerem – 2:1. Penalta byla odpískaná za ruku domácího hráče v pokutovém území. Hlavnice ale za pět minut odskočila opět na rozdíl dvou branek, když se ze značky pokutového kopu nemýlil Lukáš Kirschner – 3:1. Poté se již skóre neměnilo a Hlavnice se díky výhře vyšvihla na druhé místo tabulky.   



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to z naší strany jednoznačný zápas. Litultovice daly branku jen z penalty, a prakticky žádnou tutovku neměly.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Byl to důstojný svátek fotbalu, krásné derby, super atmosféra. My jsme hráli, fotbal, soupeř dával branky. Proto vyhrál zaslouženě a myslím, že mu první příčka v tabulce sluší!



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - J. Wollner [-] , P. Haas [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , S. Lebeda [-] (62. J. Košárek [-] ) , T. Kukol [-] , D. Hendrych [-] (46. P. Elbl [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - J. Javorek [-] (62. V. Toporčák [-] ) , M. Procházka [-] , M. Drápal [-] , M. Borč [-] (78. A. Haas [-] ) , D. Lebeda [-] , O. Doležel [-] , M. Grygar [-] , J. Raschka [-] , M. Šeuer [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 7. D. Hendrych , 62. S. Lebeda , 68. Z. Vrána , 72. P. Elbl - 65. M. Šeuer .
Hráči zápasu: P. Haas - K. Janetzký .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - PIVOVARČÍK Miroslav, ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.