Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duo Liška Wollner režírovalo výhru


Branky


0

Po prvním dějství vedla Hlavnice o jednu branku. Ve druhé části Hlavnice čtyřmi góly zvýraznila svůj náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek neodpovídá průběhu hry. V prvním dějství se odehrávala vyrovnaná partie, i když zpočátku byla lepší Hlavnice, ale brankář Honka byl vždy na místě.

 

Pak se hra vyrovnala Do vedení šla Hlavnice, když David Liška v 16. minutě posadil na zadek tři protihráče a zkušeně zavěsil do hoštické klece – 0:1. O pět minut pzději hoštický Lukáš Baďura vystřelil a míč směřující do brány vykopl z brankové čáry hostující obránce.

 

V probíhající 37. minutě dorazil jakub Chříbek do brány přímý kop Ondřeje Šafarčíka za záda hlavnického gólmana – 1:1.  Hlavnice reagovala hned vzápětí, když jí do vedení poslal střelou z osmnácti metrů Tomáš Kukol – 1:2. 

 

 

Druhý poločas plně ovládlo hlavnické duo David Liška s Wollnerem, které se podílelo na všech brankách svého týmu. V 48. minutě se prosadil po nahrávce Jana Wollnera David Liška – 1:3. Za dvě minuty se uvolnil David Liška, který nezištně vybídl ke skórování Wollnera – 1:4. Na světelné tabuli svítila 53. minuta, když si oba výše jmenovaní svou akci zopakovali – 1:5.

 

Definitivní hřebíček do hoštické rakve zatloukl v 67. minutě po akci Wollnera David Liška, který tak zkompletoval svůj hattrick – 1:6. Pak už se zápas jen dohrával. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Vyrovnaný zápas s krutým výsledkem pro nás. Soupeř trestal naše individuální chyby a z brejků, které jim vycházely.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Nebylo to tak jednoznačné, jak napovídá výsledek. Ale dopadlo to nadmíru dobře. Hlavně ve druhé půli nám vycházely breky. Konečně si vyhověli Liška s Wollnerem.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - L. Baďura [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Malohlava [-] , R. Blaga [-] (57. K. Bitta [-] ) , L. Pavelka [-] (54. I. Xenitidis [-] ) , E. Klinger [-] , R. Blaga [-] , D. Kubala [-] , D. Kašný [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - D. Liška [-] , D. Haas [-] (74. D. Lukáš [-] ) , L. Kirschner [-] , J. Wollner [-] , T. Kukol [-] , D. Ochrana [-] , P. Haas [-] (65. S. Lebeda [-] ) , D. Hendrych [-] , P. Elbl [-] (81. P. Rychta [-] ) , Z. Vrána [-]

Hráči zápasu: J. Wollner , D. Liška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - PRASEK Beno, PALÁČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.