3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá i přes výrazné zlepšení prohrála v Jakartovicích


Branky


11. R. Urban , 40. R. Urban , 70. R. Urban - 51. M. Papšík
0

Bělá i přes velké zlepšení prohrála i v Jakartovicích. Byla sice po celý zápas lepší, ale góly střílely Jakartovice. Hrdinou dne byl domácí Urban, střelec hattricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá po dvou předchozích debaklech nastoupila v Jakartovicích jako vyměněná. Skoro celý zápas diktovala tempo hry. Držela míč, diktovala tempo hry, byla lepší v osobních soubojích. Domácí jen nakopávali dlouhé míče. Její snaha však končila před domácím pokutovým územím. Byly to ale paradoxně Jakartovice, které si vytvářely více šancí a střílely góly.

 

V probíhající 11. minutě po akci Adama Kreisla a Kamila Palkoviče namířil střelu k tyči Radoslav Urban a otevřel skóre zápasu – 1:0. V 18. minutě Urban opět rozvlnil síť, ale rozhodčí branku pro ofsajd neuznal. O osm minut později nahrál Urban Kevinu Postřimovskému, ale ten mířil vedle.

 

V 31. minutě akce Miroslava Sváčka s Kreislem neskončila úspěchem. V 34. minutě po rohu Kreisla, střelu Palkoviče hostující brankář David vyrazil, a dorážka Radima Holuba mířila panubohu do oken.  Pět minut před odchodem do kabin se dostal dlouhý nákop z hloubi domácí poloviny až k Urbanovi, který hostujícího brankáře přeloboval – 2:0. 

 

 

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém dějství. Bělá byla nadále důraznějším týmem. V 51. minutě dokázala Bělá Martinem Papšíkem z přímého kopu vykřesat jiskřičku naděje, když se jeho střela zastavila v šibenici domácí brány. – 2:1. Bělá ožila a domácí se začali bát o výsledek.

 

Rozhodující okamžik zápasu přišel v 70. minutě, když po přihrávce Jakuba Černého zkompletoval hattrick jakartovický Urban – 3:1. Bělá po brance odpadla a domácí si už výhru zkušeně pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): My jsme nastoupili do zápasu jako mistři světa, s tím, že jim dáme deset branek. Od první minuty byla Bělá lepší, držela míč, předčila nás v osobních soubojích. Šance jsme měli ale my a i jsme stříleli branky. Po třetím brance Bělá odpadla a my začali hrát to, co jsem chtěl po klucích celý zápas.Klukům děkuji za tři body, které vydřely bojovností.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Herně jsme je předčili. Dělali jsme ale chyby v obraně, díky kterým jsme dostali tři góly. Oni měli sice více gólovek, ale herně jsme byli lepší my.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , R. Holub [-] (80. T. Matyáš [-] ) , K. Palkovič [-] , R. Urban [-] (82. J. Porubek [-] ) , M. Sváček [-] (64. K. Černý [-] ) , K. Postřimovský [-] , A. Kreisl [-] (73. L. Martinka [-] ) , B. Malček [-] , T. Rubý [-]

TJ Sokol Bělá
D. David [-] - J. Demko [-] , M. Michalík [-] (55. T. Válek [-] ) , M. Papšík [-] (73. R. Václavek [-] ) , M. Jäger [-] , R. Höpp [-] , J. Stárek [-] , J. David [-] , H. Gvoždík [-] , P. Holuša [-] (46. R. Vybrančík [-] ) , P. Vybrančík [-]

ŽK: 48. K. Palkovič , 52. T. Rubý - 7. J. Stárek .
Hráči zápasu: K. Palkovič , B. Malček , T. Rubý - D. David .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HARAZIM David, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.