O. Fikr 90.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Meziříčí si odváží všechny body z Olší


Branky


90. O. Fikr - 26. T. Šlitr , 86. D. Polák
0

Domácí Olší sehrálo s favorizovaným céčkem Velmezu kvalitní a pohledné utkání, ale všechny body si nakonec po boji odvážejí hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení zásluhou Šlitra

Za až moc krásného počasí se odehrálo kvalitní derby. Domácí byli hostům vyrovnaným soupeřem. Hostující trenér problém s nedostatkem hráčů vyřešil vhodným doplněním muži z B-týmu a na kvalitě jejich hry to bylo jasně vidět. Hlavně v první polovině zápasu. Jejich kombinace měli rychlost a přesnost. První vážnější šanci měl, ale domácí Chalupa. Ve třetí minutě dostal přihrávku na hranici vápna a jeho křižná střela minula levou tyčku branky hostů. Jenže pro domácí to byla v první půli ojedinělá šance. Ve 23.minutě ještě ten samý hráč oklamal obránce Munducha, ale jeho zpětnou přihrávku z brankové čáry vystihl brankář Sysel. O tři minuty později už hosté vedli. Po sérii narážeček ve středu hřiště dostal přihrávku na pravou stranu Hlávka, v souboji přetlačil Alexe Kaminarase a jeho centr našel před bránou zcela volného Šlitra, který už neměl problém uklidit míč do odkryté branky - 0:1. I nadále měli hosté herní převahu, ale domácí obrana je už do vyložené šance nepustila. První půle tedy skončila zaslouženě 0:1. 

Snížení domácích přišlo příliš pozdě

Po pauze se snažili domácí o vyrovnání. Hned po dvou minutách Chalupa vyslal do úniku střídajícího Fikra, ale jeho střela byla velice nepřesná. V 60.minutě aktivní Fikr tentokrát z levé strany nahrával, našel v pokutovém území Šaška, ale jeho slabá střela skončila opět vedle. V 63. minutě se dostal ke střele Alex Kaminaras, i s jeho tvrdou ránou si ale hostující brankář Sysel poradil. V 74.  minutě hosté zahrávali z 20 metrů volný přímý kop, brankář Jaša však s technickou střelou Lukáše Lišky neměl problém. O tři minuty později domácí rozehráli kombinaci po levé straně. Fikr nahrál Šaškovi, ten přesným pasem našel v pokutovém území Petra Dvořáka, který ale hlavou zamířil jen do náruče hostujícího brankáře. V 80.minutě dostali výhodu volného přímého kopu opět hosté. Tentokráte z pravé strany si na přesný centr za domácí obranu naběhl stoper Polák, ale placírkou zamířil nepřesně. Tentýž hráč si však vše vynahradil v 86.minutě. Naběhl si na rohový kop a zblízka nedal Jašovi  hlavou žádnou šanci - 0:2. Domácí se za svou aktivitu v druhé půli dočkali alespoň čestného úspěchu. Dobře hrající Fikr se uvolnil na levé straně pokutového území a překrásnou křižnou střelou vymetl pavučiny v pravém horním rohu hostující branky. Bohužel pro domácí přišla, ale jeho branka příliš pozdě a hosté si odvezli domů všechny body.  


Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Dneska jsme odehráli vcelku dobrý zápas. Druhou půli jsme měli lepší, ale sráželi nás opět nepřesné finální přihrávky.

FC Velké Meziříčí C
Adam Pospíšil: Z Olší se body vozí těžko, ale i díky posilnění týmu o hráče z béčka jsme měli po většinu zápasu převahu my. Domácí v závěru akorát snížili.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - F. Nedoma [-] (75. J. Kolouch [-] ) , F. Kaminaras [-] , D. Horký [-] , T. Dvořák [-] - P. Dvořák [-] , J. Šašek [-] (86. J. Jelínek [-] ) , T. Bíbr [-] , A. Kaminaras [-] - R. Chalupa [-] , R. Chytka [-] (46. O. Fikr [-] )

FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - L. Smejkal [-] , L. Liška [-] , D. Krčál [-] , D. Polák [-] , T. Šlitr [-] (51. L. Prchal [-] ) , P. Munduch [-] (57. L. Machát [-] ) , T. Malec [-] , L. Smejkal [-] , A. Pospíšil [-] (46. P. Liška [-] ) , R. Hlávka [-]

ŽK: 48. O. Fikr .
Hráči zápasu: O. Fikr - D. Polák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - PĚCHOTA Daniel (N), SMEJKAL Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.